2777
2789

علائمتون چی بود ؟؟؟من اصلاااا نمی‌دونم چمه و چی می‌خوام یا  از چی بدم میاد... یهو میرم تو هپروت دوس دارم همش دراز بکشم بیکار باشم با اینکه کلی کار خونه و بچه هست ...

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

بنظرتون اینا علائم افسردگی ؟؟؟

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

منم اصلا نمیدونم چرا افسردگی بعد زایمان میگیرن چرا

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اصلا نمیدونم چرا افسردگی بعد زایمان میگیرن چرا

داری تو هم؟؟؟

من داشتم خیلیم طول کشید اصلل بخودم نمیرسیدم ...لاقر و زشت شده بودم...حوصله شوهرمم نداشتم 

چن وقت بعدش و چطور خوب شدین 

داری تو هم؟؟؟

نه اصلا من اصلا نمیدونم چه جوریه چطور میشه آدم....من ۱۹ماهه زایمان کردم خودم هم به تنهایی پسرمو بزرگ کردم حتی شده یه ماه خانوادمم ندیدم تو شهر غریب ...شده یه ماه نرفته باشم بیرون اصلا ناراحت هم نشدم خداردشکر

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
نه اصلا من اصلا نمیدونم چه جوریه چطور میشه آدم....من ۱۹ماهه زایمان کردم خودم هم به تنهایی پسرمو بزرگ ...

ناراحت نه...یه حس دیگه س گفتنی نیس دیگ طبیعیه بعضیا بگیرن

ناراحت نه...یه حس دیگه س گفتنی نیس دیگ طبیعیه بعضیا بگیرن

چه جوریه