2777
2789

من تقریبا ۲ ساله که برای بارداری اقدام کردم اما نتیجه نگرفتم تنبلی تخمدان دارم رفتم دکتر اول برام قرص مدروکسی داد بعد این ماه قرص لترزول و قرص استرادیول و آمپول منوتروپین داد دیشب که روز ۱۲ همم بود رفتم سونو فولیکول هام ۲۴،۲۱ بود 

خیلی نگرانم 😥😥

شوهرت ازمایش داده مشکلی نداره؟اتدازه فولیکول مناسب برای بارداری ۱۸ الی ۲۵ 

شوهرم تقریبا ۱ سال پیش داده بود و دکتر گفته بود حرکتش خیلی کم کنده ( اسپرم ) قرص داد و مصرف کرد دیگه الان نداده نمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم تقریبا ۱ سال پیش داده بود و دکتر گفته بود حرکتش خیلی کم کنده ( اسپرم ) قرص داد و مصرف کرد دیگه ...

اخه سایز فولیکولهاتون عالیه به ویژه اگر امپول ازادسازی میزنید همون احتمالا مشکل از شوهرتونه.بنظرم بگید یه ازمایش بده

اخه سایز فولیکولهاتون عالیه به ویژه اگر امپول ازادسازی میزنید همون احتمالا مشکل از شوهرتونه.بنظرم بگ ...

سلام عزیزم خوبی نه آمپول نداد دکترم نمیدونم ۲ سال قبل سونو دادم گفتن تنبلی تخمدان داری دیگه پریودی هامم منظم نیست اگر این ماه جواب نگرفتم به شوهرم بگم بره آزمایش بده 

خیلی نگرانم 😢😢