2789
ان شاءالله، اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بهترین پاداش همین نزدیکی بقران ومأنوس شدن باقران ...

ارامشی که ادم میگیره با اعتماد و اطمینان اینکه کسی پشت سرش و مواظبش هست و همراهشه مانوس شدن به قران و توکل به خداست انشالله  همه حاجت مندان و ما همه مون حاجت روا بشیم الهی امین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خدا به حق ابروی امام حسین به حف پهلوی شکسته بی بی فاطمه زهرا بهت خیر و عاقبت بخیری بده و حاجتت ...

چشم عزیزم ان شاالله تمام دعاهای خوب و قشنگت واسه من بازتاب زندگی خودتون بشه و حاجت روا بشید بحق فاطمه زهرا..دعا کنین مشکل منم حل بشه توزندگیم..خیلی گرفتارم

چشم عزیزم ان شاالله تمام دعاهای خوب و قشنگت واسه من بازتاب زندگی خودتون بشه و حاجت روا بشید بحق فاطم ...

خدا انشالله به واسطه دل پاکت گره های زندگیت رو به خیر باز میکنه عزیزم توسل من و نا امید نشو انشالله عاقبت بخیر میشی عزیزم 

منم یکی می خونم دعا کنید مشکلم حل بشه

عزیزم خدا به حق ابروی امام حسین به حق پهلوی شکسته بی بی فاطمه زهرا بهت خیر و عاقبت بخیری بده و حاجتت روا بشه خدا عمرت بده ممنونم  انشالله مشکلاتت بخ خیر و خوشی حل میشه انشالله 

سلام عزیزم یبارم من میخونم التمااااااس دعااا

عزیزم خدا به حق ابروی امام حسین به حق پهلوی شکسته بی بی فاطمه زهرا بهت خیر و عاقبت بخیری بده و حاجتت روا بشه خدا عمرت بده ممنونم 

خدا انشالله به واسطه دل پاکت گره های زندگیت رو به خیر باز میکنه عزیزم توسل من و نا امید نشو انشالله ...

فداتشم عزیزم.لطف داری مهربونم.شبت بخیر عزیزم.موفق و حاجت روا بشی ان شاالله

خدا انشالله حاجت رواتون کنه به حق جدم امام حسین انشالله ممنونم عاقبت بخیر و خوشبخت بشی عزیزم انشالله

قربونت برم عزیزم همچنین الهی خدا گره از کارت باز کنه همیشه سالم و شاد و سلامت باشی و خوشبخت بشی  به خواسته های دلت برسی