2777
2789

حداقل سه میلیون 

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چار پنج تومن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

ما برج ۱ برای ۳۰ نفر مهمونی فقط زرشک پلو با مرغ و شیرینی میوه یه سالاد و نوشابه شد ۱ تومن  الا ...

کیک بنظرت چند کیلو لازم داره

یه‌ تومن عالیه من تا ۴تومن میتونم ولی احساس کردم خیلی در میاد

کیک بنظرت چند کیلو لازم داره یه‌ تومن عالیه من تا ۴تومن میتونم ولی احساس کردم خیلی در میاد

خوب برج ۱ خیلی ارزونتر بود هااا ولی از ۴ بیشتر نمیشه 

کیک معمولا خود قنادا میگن هر نفری ۱۰۰ نهایت ۱۵۰ گرم کافیه شما ۴ تا ۶ کیلو رو میتونی سفارش بدی 

اون شیرینی سولی ها هست شبیه کیکه اونا ۱۰۰ گرمه باید برش های کیک اونقدری باشه 

الان جشن تولد اینجوری اصلا خوب و روال نبست،  اگه جشن تولد بچه هست میتونی یه روز رو بهش اختصاص بدی ببریش بازار و شهربازی بعدش تو کافیه سوپرایزش کن یا برید رستوران...

یا چهارتا بادکنک بگیر و همراه کیک میتونی ببریش پارک تولدشو بگیری....

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕