2821
2789
مینا جون دلتنگیت طبیعیه چون تا حالا برات پیش نیومده اذیت شدی ،من اوایل همسرم ماموریت می‌رفت اینجور ب ...

نه اتفاقا گاها پیش میاد نباشه همیشه این مدلی میشم حتی اگه کنار خانواده باشم بازم یه غم ته دلم نشسته.... 

نه عزیزم خانواده ام یه شهر دیگه ساکنن منم تو غربت تک و تنها😔به خانواده ی همسرم نزدیکم البته تو شهری که من ساکنم نیستن ولی فاصله ای ندارن باهامون، شهرهای شمال به هم نزدیکن  

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سلام عزیزانم ،خوبین  منم اومدم چه میکنید با این تعطیلات کشدار و کسل کننده🥱🥱🥱

سلام زهرا جون... ببخش اول سلام نکردم آخه من سوال ها و از آخر به اول جواب میدم 😬هیچی خواهر اینجا مرکز تجمع تعطیلات کشداره 😁ما تو خونه با بچه ها مشغولیم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه سلام سحرجون خوبی؟

سلام نیلو جان

نی نی سایت مثل مواد مخدره ترکش سخته 

من خودم چندبار  ترک کردم دوباره بعد چند هفته و ماه وسوسه شدم برگشتم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام زهراجون .ما هم خونه ایم و جایی نرفتیم .از سارا خبری نیست ،حتما رفتن مسافرت .

سلام سحر جون،مسافرت یک روزه رفتیم 

کلیبر و جنگل های ارسباران ،بس که شلوغ بود هتل ها پر بودن و کمپ های گردشم جا واسه پارک کم داشت باید دورتر پارک میکردیم ۳کاشین بودیم نموندیم ،وگرنه اکثرا شبو اونجا میموندن توی جنگلا

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام نیلو جان نی نی سایت مثل مواد مخدره ترکش سخته  من خودم چندبار  ترک کردم دوباره بعد چ ...

سلام ساراجان چطوری؟

فک کنم همون مواد مخدر ترکش راحتتر باشه😅😂😂😂

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه ها کنی از سفرمون بگم 

بچه ها قرار بود دو روز بریم بانه با مامانم ایناکه نشد 

خانواده شوهرم گفتم نمیرید بانه ،گقتیم نه میریم ارسباران که گفتن ما هم میاییم صبح ۸ اماده حرکت باشبد ،جاریم اینا و ملدرشوعر اینا و ما ,من نمی‌دونستم جاریم اینا قراره بیان صبح تو حاده دیدم،۷پیمانه برنج خیس کرده بودم و ۶صبح ابکش کردم 

بچه ها خیلی زشته ادم جایی گردش میره خودشو ببره ،مادرشوعرمو و جاریم حز فلاسک چیزی نیاورده بودن صبحم من زنگ زدم گفتم من برنج ابکش کردم خورشت چیکار کنم که مادرشوعرم ول کن برنجتم نیار بیرون میخوریم ولی منم گفتم با این گرونی بیرون نمیشه چیزی خورد و من اوردم برنجمو و ظرفای پیکنیک ،مادرشوعرم فقط برای صبحانه‌ تخم مرغ ابپز و پنیر اورده بود ،خلاصه جنگل ها که رسیدیم رستوران جایی نبود یمی دوتا بود اونم چون سر گردنه بود نه میشد نگه داشت نه شبیه رستوران بود ،حامدم رفت از یک سوپر مارکت تو یک روستا نزدیک کلیبر لوبیا و تن ماهی خزید و خیار شور و نوشابه اینا ،من و جاریمو و مادرشوعرمم کنار جاده پیاده بودیم که حامد گفت خودتونو فقط اوردید باز تو غیرت داشتی برنج پختی ،تابه اینا نیوردید گوجه و تخم مرغ خریدیم تو چی املت بپزیم الان ساعت ۳ظهره و فلان اگه اورده بودید همین جنگل میشستیم استراحت میکردیم بیرون رفتنم بلد نیستید کلی حرف گفت البته به من نگاه می کرد میکفت ولی مخاطبش مامانشو و جاریم بود اونا هم بهشون برخورد رفتن ماشینشون ،خدایی بچه ها من از دیشب تو فریزرم تو ظرف های بزرگ یخ گذاشته بودم تو یخدانمون بریزیم نوشابه و اب بزاریم توش خنک بمونن ،یک گاز برده بودم حصیر و بالش و پتو و غذا ،اما اینا اصلا هیچی نیاورده بودن،حتی جاریم دوتا بشقاب برای خودشون نیورده بود ،باز مادرشوعرم دوتا چیز اورده بود این کلا خودشو اورده بود دو قورت و نیمش باقی بود ،که گفتم اسکال ندارع بذنجو میریزیم ظرف ها بعذ کنسروها رو توش گرم میکنیم می‌خوریم بحث نکن،بچه ها واقعا زسته دست خالی جایی رفت

سلام ساراجان چطوری؟ فک کنم همون مواد مخدر ترکش راحتتر باشه😅😂😂😂

🤣🤣🤣

بچه ها کنی از سفرمون بگم  بچه ها قرار بود دو روز بریم بانه با مامانم ایناکه نشد   خ ...

چون وسایل ما زیاد بود اونا جلو در ایستاده اماده بودن هی زنگ و بوق میزدن نه فهمیدن اب و نوشابه های خنک از کجا میخورن نه یخ از کجا اومد ،ده نفر بودیم و من ۷تا فقط پخته بودم و کلی بالا و پایین کردم وسایلو را گذاشتیم حرفم سر دو چیز بردن و منت نیستا ،ولی خدایی برای ادم سنگین میاد من دیشب ده رسیدیم خونه تا یک فقط ظرف شستم وسایلو جمع جور کردم ولی اونا احتمالا فقط یک دوش گرفتن خوابیدن اما من کلی ظرف شستم ،۵۰تا پله تا خونمونه کلی وسایل از اون پره ها بالا پایین بردم دریغ از بک کمک حتی زنگم نزدن

بچه ها کنی از سفرمون بگم  بچه ها قرار بود دو روز بریم بانه ،با مامانم اینا ،طبق معمول همیشه پد ...

سارا جون سلام 

خوش بگذره بهتون.... 

آره میفهمم چی میگی اصلا درستش اینه که وقتی جمعی میریم جایی هر کس یه گوشه کارو بگیره 

من  اگه بخوام جمعی برم اگه خودم دعوت کنم همه چیز رو برمیدارم ولی اگه تفریحی بخوایم همه بریم و مشترک باشه روز قبلش بدون تعارف زنگ میزنم و میگم چه کنیم و چی برداریم بعد که مشخص شد بدون تعارف میگم شما کدوم وسیله رو راحتی برداری یا میگم من اینو برمیدارم شما چه میکنی و چی میاری 

میدونی گاهی برای اینکه اذیت نشی باید خودت دست بکار شی و حرفت رو بزنی 

برات تجربه بشه و همسفرت رو بشناس که اذیت نشی 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سارا جون سلام  خوش بگذره بهتون....  آره میفهمم چی میگی اصلا درستش اینه که وقتی جمعی میری ...

قرار نبود ما ببریم ،به هر حال مشترک بودیم ولی فقط وسایل من استفاده شد

سلام سحر جون،مسافرت یک روزه رفتیم  کلیبر و جنگل های ارسباران ،بس که شلوغ بود هتل ها پر بودن و ...

به سلامتی عزیزم  .😍 چقدر خوبه که به اون منطقه نزدیک هستین .ما اگه الان بخوایم راه بیفتیم تا اون جا ،دو روز توی راهیم .

چون وسایل ما زیاد بود اونا جلو در ایستاده اماده بودن هی زنگ و بوق میزدن نه فهمیدن اب و نوشابه های خن ...

آخی چقدر اذیت شدی .خیلی بده که همسفر هات اینقدر بی مسئولیت بودند .مادرشوهرت که بزرگتره و تجربه داره چرا مثل تازه عروس ها رفتار میکنه ...

آخی چقدر اذیت شدی .خیلی بده که همسفر هات اینقدر بی مسئولیت بودند .مادرشوهرت که بزرگتره و تجربه داره ...

سحر جان یه سریا اصلا به سنشون و مسئولیتشون  نگاه نمیکنن 

ما مورد داریم با بچه میاد یه صبح تا شب تفریح لباس برا بچه ها  نمیاره فقط همون لباس تنشون 

بعد که بازی میکنن کثیف میشن میگه عه لباس اضافه براشون نیاوردم حالا چیکار کنم 😐

نور خواهی مستعد نور شو.... 
بچه ها کنی از سفرمون بگم  بچه ها قرار بود دو روز بریم بانه با مامانم ایناکه نشد   خ ...

سلام سارا جون، همیشه به تفریح عزیزم.... 

دم آقا حامد گرم، حالا تو هی بگو آقا حامد هوامو نداره، درسته سنگینی بارت زیاد بوده شب خسته شدی ولی بالاخره زحمت کشیدی و تموم شد همون دیشب اما سنگینی حرف آقا حامد براشون بیشتر بوده تا مدتها باید به دوش بکشن😬به نظر من هم چون بی مقدمه و بی برنامه راه افتادن دنبالتون باید لااقل به فکر شکم خودشون می بودن هرچند با برنامه هم که باشه دور از ادبه تمام مسئولیت و خستگی برای یه نفر باشه