من دیگه دارم از ازدواج میترسم.. توی نی نی سایت ازدواجای وحشتناک پره..همه هم ناراضی.. تورو خدا اگه شوهرای خوبی دارین و از زندگیتون راضی این بگین یکم دلمون شاد شه🥺
ازدواج خوبی ها و بدی های داره اگه با فرد مناسب ازدواج کنیم با شناخت کامل خوبیهاش بیشتره ولی باید ببینی تصورت از ازدواج چیه بعضا فکر میکنن همین ک ازدواج کردن خوش و خرم کنار همن ولی بعد از ازدواج مرد باید بره سر کار و زن هم تو خونه حوصلش سر میره بدیش به نظر من همین دوری اجباریه
دیدی هی با خودت میگی "اگه اینبار تکست بده عمرا جوابشو بدم! عمرا اگه زنگ بزنه و تلفنو بردارم"؟!ولی بازم وقتی برمیگرده هم جوابشو میدی، هم باهاش حرف میزنی؟! اخوان ثالث خیلی قشنگ این حالمون رو توضیح میده و میگه:"گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم! دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را"❤❤❤درخواست ممنوع حتی شما⛔📛کاربر آقام
از همین باید ها میترسم. من دوسدارم برم سر کار و میترسم این برای ازدواجم مشکل درست کنه
میتونی صحبت کنی ک من میخوام تو این محیط بعد ازدواج کار کنم الانم ک بحمدالله جوونامون همه از دم دنبال کسی ان ک خرج اوناروهم بده بعضا با کله قبول میکنن
دیدی هی با خودت میگی "اگه اینبار تکست بده عمرا جوابشو بدم! عمرا اگه زنگ بزنه و تلفنو بردارم"؟!ولی بازم وقتی برمیگرده هم جوابشو میدی، هم باهاش حرف میزنی؟! اخوان ثالث خیلی قشنگ این حالمون رو توضیح میده و میگه:"گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم! دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را"❤❤❤درخواست ممنوع حتی شما⛔📛کاربر آقام