2777
2789
عنوان

ینی هیچکس از زندگی متاهلیش راضی نیس؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج خوبی ها و بدی های داره اگه با فرد مناسب ازدواج کنیم با شناخت کامل خوبیهاش بیشتره ولی باید ببینی تصورت از ازدواج چیه بعضا فکر میکنن همین ک ازدواج کردن خوش و خرم کنار همن ولی بعد از ازدواج مرد باید بره سر کار و زن هم تو خونه حوصلش سر میره بدیش به نظر من همین دوری اجباریه

دیدی هی با خودت میگی "اگه اینبار تکست بده عمرا جوابشو بدم! عمرا اگه زنگ بزنه و تلفنو بردارم"؟!ولی بازم وقتی برمیگرده هم جوابشو میدی، هم باهاش حرف میزنی؟! اخوان ثالث خیلی قشنگ‌ این حالمون رو توضیح میده و میگه:"گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم! دیدمش ‌‌وز یاد بردم گفته های خویش را"❤❤❤درخواست ممنوع حتی شما⛔📛کاربر آقام 
ازدواج خوبی ها و بدی های داره اگه با فرد مناسب ازدواج کنیم با شناخت کامل خوبیهاش بیشتره ولی باید ببی ...

از همین باید ها میترسم. من دوسدارم برم سر کار و میترسم این برای ازدواجم مشکل درست کنه

از همین باید ها میترسم. من دوسدارم برم سر کار و میترسم این برای ازدواجم مشکل درست کنه

میتونی صحبت کنی ک من میخوام تو این محیط بعد ازدواج کار کنم الانم ک بحمدالله جوونامون همه از دم دنبال کسی ان ک خرج اوناروهم بده بعضا با کله قبول میکنن

دیدی هی با خودت میگی "اگه اینبار تکست بده عمرا جوابشو بدم! عمرا اگه زنگ بزنه و تلفنو بردارم"؟!ولی بازم وقتی برمیگرده هم جوابشو میدی، هم باهاش حرف میزنی؟! اخوان ثالث خیلی قشنگ‌ این حالمون رو توضیح میده و میگه:"گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم! دیدمش ‌‌وز یاد بردم گفته های خویش را"❤❤❤درخواست ممنوع حتی شما⛔📛کاربر آقام 
خدا سایشونو بالای سرتون نگه داره😍❤️

ممنونم عزیزم 

انشالله خدا یکی نصیبت کنه 

نمیگم از آسمون افتاده هفته ای ی بار ماهی ی بار بحثمون میشه اما دو دقیقه بعد آشتی میکنیم

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام