2777
2789

بعدش که ساعت ۱۲ و نیم برگشت بهش گفتم من برم دلمه بیارم از خونه مادرم میگه دلمه درست کردم دلم نمیاد شما ازش نخورین 

همینو که بهش گفتم. گفت چه خبره این همه راه بریم اونجا به خاطر دلمه  بعدش هم کلی فحاشی کرد به خانوادم و گفت از خودم برو بیرون منم اومدم خونه پدرم 💔 به نظرتون تقصیر منه؟؟

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لج بازه .بچه ننه است .کل زندگیش فقط داره پول جمع می‌کنه .یه دونه یک ریالی هم به من نمی‌ده .همش طرف خانواده شه.اصلا به ظاهرش نمی‌رسه به زور هفته ای یکبار تو این گرما می‌ره حموم.اصلا مسواک نمیزنه دو ساله به مسافرت منو نبرده همش به منو خانوادم فحش ناموسی میده حق ندارم ناراحت باشم از این زندگی چقدر من بد شانسم

چیکار کنم با این زندگی😭💔

بهانه دستش نده خو....اگر یک زن با سیاست بودی نی فهمیدی جطور خواسته ات پیش ببری.میگفتی مامانم برات دامه درست کرده.اگر دوست داری بریم بیاریم؟بهش بها بده.

بهانه دستش نده خو....اگر یک زن با سیاست بودی نی فهمیدی جطور خواسته ات پیش ببری.میگفتی مامانم برات دا ...

گور باباش دو سال این کار هارو کردم فقط باعث شد من کمتر برم اون هااااار تر بشه 

بله. اول با پدرت برو پول و طلاهات رو پس بگیر دوم بگو این شوهر عتیقه رو از کجا پیدا کردی؟!

چهار سال التماس کرده تا زنش شدم بخدا  چهار سال اومد و رفت 

تو دو ماه دوران نامزدی اینقدر خودشو خوب نشون داد گفتم بهتر از این دیگه نیست 

خدا لعنتش کنه سه دانگ ماشین به نامم بود ازم گرفتش تمام طلاهامو گرفت پول پدرمم داده بود ازم گرفت ۶۰میلیون وام دانشگاه داشتم مال خودم ازم گرفتش همه رو داد یه ۲۰۷گرفت بعد هم می‌گفت به نامت نمیزنم پول منو تو ندارع 🤣🤣

الان هم پیام داده هستم خانه خواستی برگرد تو باشی با این شوهر چه میکنی 

چهار سال التماس کرده تا زنش شدم بخدا  چهار سال اومد و رفت  تو دو ماه دوران نامزدی اینقدر ...

با رنده ریز رنده اش می‌کنم.

برو درخواست نفقه و مهریه کن و با پلیس برو جلو در از همسایه‌ها شاهد بگیر خودش گفته از خونه برو.

با رنده ریز رنده اش می‌کنم. برو درخواست نفقه و مهریه کن و با پلیس برو جلو در از همسایه‌ها شاهد بگیر ...

خب خدارو شکر حق با من دیگه نمیرم تموم شد بخدا تموم کلا برن به جهنم ایشالا پسره ی بچه ننه