2777
2789

فلز دلیلشم سلیقه ادمه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

همسر من کائوچویی رو ترجیح میده ، میگه سبکه و تو آفتاب داغ نمیشه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کائوچویی

سبکه

محکمتره

مث فلزی جاش رو بینی و صورتت نمیمونه و اینکه محکمتره

من دوبرابر کائوچویی پول قاب فلزی دادم ولی نصف اون عمرکرد

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

عینک بدون فریم

بعدش فلزی چون ظریفتره بخصوص اگه از این ظریفهای کم قطر چند میلی متری طلایی بگیری اصلا تو ذوق نمیزنه

کائوچویی برا تنوع خوبه. گاهی بزنی چهرت کیوت شه. شبیه بچه درس خونها. وگرنه تو ذوق میزنه که عینکی هستی. آرایش معلوم نمیشه. قشنگی چشات هم... غیر از سیاه هم بگیری رنگای نازی داره ولی با لباسات ست نمیشه وگرنه رنگای فانتزی مثل صورتی و آبی های ابرو بادیش قشنگن...