2777
2789
عنوان

جدا شدن از دوسته سمی و فیک

229 بازدید | 25 پست

من از یه دوستی شاید بگم کمه کم ۱۵ساله جدا شدم

خیلی وقته ها یه ۲ماهی میشه ولی تنها بخشه دردناکش اینجاس

که اون هنوزم تو گوشه قلبم هست

وقتی میخوام کاملا فراموشش کنم انگار دلم لهم میگه:خیلی بدی که یه دوستیه ۱۵ساله رو داری فراموش میکنی!نکن حیفه!شاید خیلیم بد نبود یا چرا انقدر خنگ بودی تو ۱۵ سال سرتو کردی زیره زمین ندیدی کسی که به عنوانه بهترین دوستو همدردت میشناختی چه.....کسیه...

نمیدونم چرا این فکرای چرت و بی اساس میان به ذهنم و بد تر از اون اینه که این دلسوزیه نامرد بدتر باعثه تاثیر گذاریش میشه...

ایده ای دارین سریعو بهتر فراموشش کنم؟

یا تجربه مشابه داشتین؟

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/

وقتی انقدر بدی بت کرده ک حاضر شدی کسی ک ۱۵ ساله میشناسیشو بزاری کنار چرا تو گوشه قلبت هست؟

ب دلیل تموم کردنش فک کن ک دیگ گوشه قلبت نباشه

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی وقته کاری با دوستم ندارم تازگیا فهمیدم چه آدمیه.اما خیلی خوشحالم که دیگه کاریش نداشتم چند وقت.یمدت پیم نمی‌دادم بهش خودش پیم میداد عادی ج میدادم برزخ شد.بعد الآنم که دیگه خطشو عوض کرده شماره من فک کنم پاک شده از گوشیش.آدم ه‌ر‌ز‌ه دوس ندارم باهاش دوستی داشته باشم

منم دوست چند سالم سر ی چیز الکی رابطشو قطع کرد، البته نمیتونم بگم صمیمی بودیم چون دوست صمیمی تو شادی و غم کنار آدمه ولی اون سراغمو نمی گرفت هر وقتم پیام می داد منو با بقیه مقایسه می کرد و ازم طلبکار بود، اوایلش، ناراحت شدم ولی الان برام فرقی نداره چون من قطع نکردم عذاب وجدانم ندارم ولی بالاخره نمیشه فراموش کرد براحتی

منم دوستیمو بعد از ۸ سال فراموش کردم

میدونی منو و اون در کنار دوستی مون خیلییییی باهم تفاوت داشتیم طرز صحبتش همش با کلمات بد بود هی از دوست پسرش هحرف میزد به مادرش فحش میداد و این حرفا ولی من بازم دوستش داشتم چون بهم اهمیت میداد 

سر یه بحث خیلی کوچیکی دیگه باهم چت نکردیم و منم ترجیح دادم الان که باهم نیستیم دیگه هیچ وقت نباشیم 

برای این که عادت کنم به نبودش چیزای جدید تزی امتحان کردم

و دوستای جدید تری پیدا کردم

هیچکس به اندازه اون منو خوب نمیشناسه ولی دوری شو ترجیح دادم تا الان هم هیچ دوستی مثل اون نداشتم و ندارم 

دوست هایی که دارم در حد مدرسه و مسابقات و .. است ولی خیلی خوبه چون حد و مرز داریم

خانواده ی من بی تی اس و آرمیا
مگه چیکار کرده بعد ۱۵ سال که بهش میگی سمی و فیک؟ 

باونو همدردم میدونستم همیشه هواشو داشتم زیاد باهم میگشتیم و...

ولی به مرور این موضوعو فهمیدم که فقط تو روم میخنده میدونی از این آدما که تو روت باهات دوستن ولی از پشت بهت خنجر میزنن و تا وقتی براشون مهمی که ازت چیزی بخوان

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
وقتی انقدر بدی بت کرده ک حاضر شدی کسی ک ۱۵ ساله میشناسیشو بزاری کنار چرا تو گوشه قلبت هست؟ ب دلیل ت ...

لامصب هی میگم چرا اینقدر بهم بدی کرده بعد تو طوله روز هی به فکرش میوفتم 

از طرفیم میتونم بگم تنها دوستی بود که واقعا بهش اعتماد داشتم

البته قبلا

باونو همدردم میدونستم همیشه هواشو داشتم زیاد باهم میگشتیم و... ولی به مرور این موضوعو فهمیدم که فقط ...

من یه دوست دارم ۴ یا ۵ ماهه باهاش دوستم ولی میدونم که اونم دوروعه ولی نمی تونم کات کنم باهاش کاش منم میتونستم

چرا قطع ارتباط کردی؟

ههم تخریب شخصیتیم میکرد

هی عادت داشت به همه هیت بده (معادل فارسیش تو دهنم نیومد)مثلا میگفت طرف کچله بیا مسخرش کنیم رنگه پوستش فلانه یا فلان مشکله تکلم رو داره یا فلان اهنگو گوش میده یا لحجه داره... هار هار چه خنده داره

یا تا یچیزی ازم میخواست زودی یادم میوفتاد وقتیم سرش شلوغ بود اصلا منو نمیشناخت

البته وقتیم که مثلا من بودمو اونو یک نفره دیگه

حتی بگو غریبه اینقدر منو یا نادیده میگرفت یا سعی میکرد منو جلو اون مسخره کنه که خودشو باحال جلوه بده