2777
2789
عنوان

منو سه تا از همسایه هامون

332 بازدید | 21 پست

منو سه تا از همسایه هامون بچه کوچیک داریم،هر چهار تاشون باهم میرن مهد

بعد چند روز پیش ی جشنی بود،چون کرونا بود میترسیدیم تو جمعیت بچه بفرستیم

باهم حرف زدیم یکی گفتمی فرستیم یکی گفت نمی برمش

یکی از همسایه ها به حرف ما کار می کرد،منو یکی دیگه فرستادیم اون دونفر نفرستادن

اومده بهمون میگه چرا فرستادین به من نگفتین بچم الان خاطره نداره تو این مهد حالا فرستادین جشن به منم می گفتیم چرا نگفتین بچمو بفرستم یا نه

کلی شاکی شدو اینا که چرا نگفتیم بچش بره یا نره،بعد میگه این گبوهو برای چی زدیم حتما گروه دیگه ای به جز این بوده که این تصمیمو گرفتین بچه هاتونو ببرینو اینا

من چی بگم بنظرتون؟چون اختیار هر بچه ای دست مادر پدرشه الان من بگم بفرست میره کرونا میگیره میگه تو گفتی بفرستم،بگی نفرست میگه خاطره بچم تو مهد نداره و این حرفا

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

سکوت کن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو‌ اختیار بچه ی کسی دست من نیست، خودت باید تصمیم میگرفتی که بره یا نره

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   

اگر قرار بر کار گروهی بوده باید داخل همون گروه اعلام میکردید

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
در چه حد صمیمی بودین؟ میگفتین من بچه امو میخوام ببرم بهتر بود

فقط دیدیم بچه کوچیک داریم فرستادیم مهد

یکی هم قبول کرد ببره بچه هارو بیاره

اگه می گفتم بعدا برای من حرف در میاورد شانس نداریم

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃