hast۱۳۸۲ مدیر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 106 عنوان رفته بودم خونه بابام الان که اومدم مادرشوهرم اینطوری میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 52 پست دیروز عصر رفتم خونه مامانمینا الان که که اومدم کلا اخماش توهمه مامانمو هم دید محلش نذاشت 1401/03/13 | 11:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکوردستانی عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 3360 خیر سرم دلم نمیاد ولشون کنم برم میگم اذیت میشن وا هستی واقعا ادئتت میکنن باهات بدن دیونه شدی اونجا موندی من که از خدامه این ماه تموم بشه زود تر برم راحت شم بخدا دیونه شدم از دستشون وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
hast۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 106 وا هستی واقعا ادئتت میکنن باهات بدن دیونه شدی اونجا موندی من که از خدامه این ماه تموم بشه زود تر برم ... تو این گرونی الان مگه میشه خونه بدست آورد
دخترکوردستانی عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 3360 تو این گرونی الان مگه میشه خونه بدست آورد خوب فداتشم ادم باید بلاخره یه روزی مستقل باشه بخاطر گرونی نمیشه که زیر حرف و منت مردم زندگی کرد وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
hast۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 106 خوب فداتشم ادم باید بلاخره یه روزی مستقل باشه بخاطر گرونی نمیشه که زیر حرف و منت مردم زندگی کرد اره دیگه زیاد تحت فشار باشم فک کنم باید یه فکری به حالم بکنم
hast۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 106 خوب فداتشم ادم باید بلاخره یه روزی مستقل باشه بخاطر گرونی نمیشه که زیر حرف و منت مردم زندگی کرد آخه میدونی اینوراهم رسم هست پسر آخری با مامان باباش میمونه براهمین گیر کردم
hast۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 106 خوب فداتشم ادم باید بلاخره یه روزی مستقل باشه بخاطر گرونی نمیشه که زیر حرف و منت مردم زندگی کرد آخه میدونی اینوراهم رسم هست پسر آخری با مامان باباش میمونه براهمین گیر کردم
دخترکوردستانی عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 3360 آخه میدونی اینوراهم رسم هست پسر آخری با مامان باباش میمونه براهمین گیر کردم نه بابا این چه حرفیه درسته این حرفها هست ولی قرار نیس که همه بمونن شرایط نباشه و خانومش قبول نکنه زوری که نیس ادم دو روز زندگی میکنه در ارامش باشه وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾