2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسم بخور؟بگو بخدا؟من خودم عکستون دیدم.هم خانم بودین هم آقا😜

اقایون بخش فنی حسابداری تبلیغات تحریریه ویدئو هستن نی نی یار اقا نداریم فکر نکنم اقایون بتونن این کار رو کنن مدام خانمها دعواشون میشن باید پادرمیونی کنیم مدام به هم توهین میکنن باید بریم تذکر بدیم فکر نکنم اقایون حوصله کنن بعد کاربرایی که فحشهای زشت میدن ما مجبوریم بذاریم تو پرونده طرف که همه ی نی نی یارا هستن نمیشه که خیلی زشته یا تاپیکهای جنسی زشت

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

یه اکیپ چند نفره مختلط ان.که کافیه یه کلمه پ ناهنجار بگی سریع تعلیقت کنن😂😂😂😂بیکارن دیگه

بیکار نیستیم که کارمون همینه تعلیق و نظارت رو سایت  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اقایون بخش فنی حسابداری تبلیغات تحریریه ویدئو هستن نی نی یار اقا نداریم فکر نکنم اقایون بتونن این کا ...

خخ مثلا وسط گیس و گیس کشی بیان موهارو جمع کنن از وسط سایت🤣🤣🤣

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اقایون بخش فنی حسابداری تبلیغات تحریریه ویدئو هستن نی نی یار اقا نداریم فکر نکنم اقایون بتونن این کا ...

پس تبلیغات با اقایونه،ب نظرتون تبلیغات یکم باز وزشت نیستن ،جراحی زیبایی مقعد،اصلا ب چ درد می خوره😂

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
 موهای دخترامون میافته زیر دست نامحرم اصلا نمیشه

دقیقا🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خانومن  چرا باید آقایون نی نی یار باشن وسط این همه بحث های زنونه ؟

همون😝

1
5
10
15
20
25
30
35
40