2777
2789
عنوان

ابروریزی بدی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 43 پست
نه گفتن میشه ولی خب اگه تاپیک قبلی رو خوندید گفتم که دوست داشتم زود مامان بشم که بچمو درک کنم 

آففففففرین

باورم نمیشه یکی انقدر منطقی باشه.

اتفاقا من چندین نفر سراغ دارم که بعد از بچه آوردن،  خودشون بچه دار شدند. همه هم اون بچه اول براشون عزیزتر از بچه های خودشون بوده. و اون بچه رو مسبب برکت زندگی شون می دونند.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

عزيزم

انشالله كه خير باشه

ولي درمانت رو هم پيگيري كن

چون ميشه

الان با علم جديد ناباروري عملا به كمتر از ٥ درصد رسيده

من خانم ٥٠ساله كه همه موهاش سفيد بود ديدم كه داشت مامان ميشد

خب يه مدت تو بخش زنان كه بودم نوارهاي NSTشون رو كه ميگرفتم ديدم خيلي ها كلي كنتظر بودن و در نهايت نتيجه گرفتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آففففففرین باورم نمیشه یکی انقدر منطقی باشه. اتفاقا من چندین نفر سراغ دارم که بعد از بچه آوردن،&nb ...

منم از يه ور ديگه دارم زجر ميكشم

وقتي تصميم گرفتيم بچه دار شيم كلي استرس ميگيرم

كاش ارامش داشتيم

منم از يه ور ديگه دارم زجر ميكشم وقتي تصميم گرفتيم بچه دار شيم كلي استرس ميگيرم كاش ارامش داشتيم

این آرامشه خیلی مهمه.

الهی که به حق حضرت زهرا زودتر و با سلامتی و راحتی دانت سبز شه.

اصلا شایدیه علت اینکه خیلی ها بعد از قبول سرپرستی یه بچه ، خودشون بچه دار میشن همین باشه که دیگه استرس ندارند که باردار میشن یا نه. این استرس نداشتن چیز خوبیه که دست خود آدمم نیست

این آرامشه خیلی مهمه. الهی که به حق حضرت زهرا زودتر و با سلامتی و راحتی دانت سبز شه. اصلا شایدیه ع ...

مادر شدن يه روح اروم و ريلكس ميخواد

ما تصميممون به اين بود كه طي سه چهار ماه اينده اقدام كنيم

تا من ازمايش هام رو بدم و واسه معاينه دندون هام برم

ولي حالا همسرم يهو گفت چه فرقي داره 

نميدونم اورژانسي بخورم يا نه

خيلي گيجم

مادر شدن يه روح اروم و ريلكس ميخواد ما تصميممون به اين بود كه طي سه چهار ماه اينده اقدام كنيم تا م ...

نخور ب نظرم

اگه قبلش حواستو جمع میکردی بهتر بود

اما الان اگه فک میکنی ممکنه لقاح صورت گرفته باشه از بینش نبر.

مادر شدن يه روح اروم و ريلكس ميخواد ما تصميممون به اين بود كه طي سه چهار ماه اينده اقدام كنيم تا م ...

اوه

چه باکلاسی تو دختر😂😅

طرز فکرت خیلی درست و خوبه هان. ولی اینکه شوهرت گفته هم راست گفته. 

توکلت به خدا باشه. اول رابطه هم یواشی بسم الله بگید ان شاالله بچه خوب عاقبت بخیر نصیب تون بشه.

عزیزم من تخمدان هام تنبله و کلا پریود درستی هم ندارم از ۱۲ ،۱۳ سالگی این مشکلو داشتم ولی خب زیاد جدی ...

تو سالم سااااااالللمی و قطعا شک نکن به امید خدا ناخوداگاه هم که شده دو تا بچه میاری در کنار اون دختر خوشکل ک اوردی