2777
2789
عنوان

حاج خانوما....شمابرین بیرون بعد....

339 بازدید | 14 پست

سلام،شمابرین بیرون بعد مثلن داخل تاکسی یا هرجایی،مغازه واینا،حاج خانوم صداتون کنن چه حسی پیدامیکنین؟اصلن پیش اومده واستون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من گفتن چند بار 🤦🤣 

بخاطر ماسک ، تشخیص سن سخت شده 🙈🙈

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

من ب همه میگم حاج اقا

یه پسره تو فست فود تیپ و قیافه تتلو بش گفتم حاجی ببخشید برید کنار رد شم خندید گف خدایی نههه خدایی کجای قیافم شبیه حاجیاس ینی ب همممه میگن تیکه کلاممه

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

فکر کن مثلا منو حاج خانوم صدام کنن 😂😂😂😂اصلا بهم نمیاد خنده دار میشم کلی

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
بله پیش اومده اصولا واسه احترام میگن

واقعا؟پس خداروشکر،یه چندموردی بهم گفتن حاج خانوم!!حالا شوهرم می‌گفت یکبار همکارم به یه خانوم پنجاه ساله گفت حاج خانوم ،خانومه ناراحت شد دعوا راه انداخت😆😆

واقعا؟پس خداروشکر،یه چندموردی بهم گفتن حاج خانوم!!حالا شوهرم می‌گفت یکبار همکارم به یه خانوم پنجاه س ...

خیلی ها واکنش نشون میدن و ناراحت میشن

اما بابت احترام میگن اصلا چیز بدی نیست که بعضی ها اَی و ایش به راه میاندازند ما که معلوم نیست اصلا سعادت مکه رفتن داشته باشیم یا نه حداقل وقتی حاج خانوم صدامون میکنند طاقچه بالا نذاریم...