2777
2789
عنوان

دوستان مشهدی فردا جمعه خانوادگی کجا میرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم فوت کرد ماروهمیشه میبردتفریح همیشه بیرون بودیم الان چندوقته تفریح نرفتیم

خدابیامرزه روحش شاد چقدر آدم خوبی بوده که شب جمعه منم براش فاتحه بفرستم آدمای خوب زود میرن اما توام واسه بچه هات مثل باباشون باش ببرشون تفریح تا غم نبود پدر عذابشون نده با اینکه میدونم بد دردیه

[QUOTE=239651036]خدابیامرزه روحش شاد چقدر آدم خوبی بوده که شب جمعه منم براش فاتحه بفرستم آدمای خوب زود میرن اما توام ...[/Q

ممنون عزیزم لطف کردین🙏

خب من وسیله ندارم ماشین ندارم فعلابابچه یک ساله نمیشه جاهای دوربرم بدون وسیله سخته ولی واقعاسخته بدون مردهم خواسته باشیم تفریح بریم یامسافرت واقعاسخته

[QUOTE=239651036]خدابیامرزه روحش شاد چقدر آدم خوبی بوده که شب جمعه منم براش فاتحه بفرستم آدمای خوب ز ...

اخی بچه یکساله داری🥺

خدا بهت صبر بده واقعا 

حق داری ولی اگه تونستی 

گواهینامه بگیر ماشین بخر حداقل درون شهر بتونی ببری بچهاتو

اره ...ممنون گواهینامه دارم ماشینم دارم ولی بهم ندادن خانواده شوهرم

ای وای چقدر بدجنس😑

واقعا جای تأسف داره اصلا شما هیچی بچه یکساله برادرشان چی اون بایدزجر بکشه بچه هم سختیایی داره با خودشون نمیگم شب نصف شب خدایی نکرده اتفاقی بیوفته چجوری می‌خواین برین

منو شوهرم ماه عسلمونو اومدیم مشهد ی جای خوبم بگید ما بریم فردا😊

طرقبه شاندیز   درود نیشابور   ارتوکند  

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ای وای چقدر بدجنس😑 واقعا جای تأسف داره اصلا شما هیچی بچه یکساله برادرشان چی اون بایدزجر بکشه بچه ه ...

اره دیگه فقط به فکرخودشون هستن خیلی منواذیت کردن ولی سیاست دارن خودشونوخوب جلوه میدن جلوبقیه

اره دیگه فقط به فکرخودشون هستن خیلی منواذیت کردن ولی سیاست دارن خودشونوخوب جلوه میدن جلوبقیه

اره میدونم دقیقا دوستمم شرایط شما رو داره خانواده شوهرشم واقعا در حقش بد کردن شوهرش عاشقش بود آنقدر زیاد که هربار از سر کار میومد یه هدیه واسش می‌گرفت اما حیف بعد شیش سال از دنیا رفت اونم چرا چون فهمید خانمش که دوستمه سرطان سینه داره یعنی شوهرش چون بخاطر اون حرص خورده خانواده شوهرش اصلا نمیخوام دوستمون ببینم

نگران نباش ی روزی تقاص پس میدن