2777
2789
عنوان

وای وای وایی

235 بازدید | 21 پست

الان ی نقطه سیاه رو دندونم دیدم هر کار کردم نرفت با چاقو افتادم به جونش نرفت ...نه درد دارم نه چیزی مسواکم همیشه میزنم ولی نخ دندون هر روز نه🥲

هر دفعه هم دکتر میرم ۴ تا پوسیدگی در میاره 

حوصله ندارم اینو درست کنم دندون جلومم هست خدا کنه پوسیده نباشه...هزینه خیلییی زیادهه

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از داخل پوسیده شده حتما ‌ 

نه همین دیروز دندون پزشکی بودم نگفت این دندونات پوسیده اس خودم الان دیدم 

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
نه همین دیروز دندون پزشکی بودم نگفت این دندونات پوسیده اس خودم الان دیدم 

دندونت*

همرو بکش مصنوعی بذار خلاص پول داری ایمپیلنت!

نهه چرا بکشم فقط پوسیده🥲

البته پول داشته باشی پر کنی خیلی بهتره...خیلی هزینه ها بالا رفته 

من با عنوانت ( وای وای وای پارمیدا من کوش وای وای وای بقیه شو نمی‌دونم 🤣🤣🤣🤣🤣

😂🤣

ب این زودی به عصب میرسه؟

نمیدونم برا بعضیا زود میرسه 

برامن ک اینهمه ب دندونام میرسم همشون لک سیا کوچولو داره ولی دیر درد میکنه از جنس دندونامه فک کنم تواین ۲۴سال ۲بار دندون درد داشتم