2777
2789

سلام دوستای عزیزم سه سال و نیمه که منتظرم بچه دارشیم الان خیلی دلم بچه میخواد یک دونه رو که باید داشته باشیم میخواستم ازتون مشورت بگیریم راهنمایی کنید ثواب میکنید کدوم این کلینیک هایی که گفتم برم و قدم اول چیه چکارمیکنن؟ لطفا تا حدودی از تجربه هاتون بگید من ساداتم دعاتون میکنم 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...
تا حالا دکتر رفتین؟مشکلتون چیه؟

اره فقط قرص مترونیدازول و پماد واژینال  دادن همیشه گفتن عفونت داری ولی سالمه رحمم و علاعم عفونتم ندارم شوهرمم گفتن یکمی ضعیفه تعداد و حرکت کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پریروز رفتم ارمغان ای یو ای کردم ، نمیدونم نتیجه چی بشه

سلام گلم نتیجت چی شد میشه بگی؟ منم میخوام اقدام کنم برای ای یو ای

[QUOTE=241872437]منفی شد [/QUOT عزیزم عیبی نداره فرصت زیاده انشالله دفعه بعدی عکس رنگی دادی درد داره؟ قبل عکس رنگی چه مسکتی خوردی؟ اگرم انجام ندادی انجام بده

[QUOTE=241872437]منفی شد [/QUOT عزیزم عیبی نداره فرصت زیاده انشالله دفعه بعدی عکس رنگی دادی درد ...

آره با بیهوشی انجام دادم لوله هام بازه جواب عکسم خوب بود اما دکترم سونوی واژینال کرد گفت چسبندگی رحم داری