2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 31 پست
ازاین ناراحتم من حاضرم از همه چیز بگذرم تا صاحب خونه شیم ولی همسرم اصلا براش اهمیت نداره

از منم همینجوریه بخدا اومدم تاپیک بزنم حالم گرفته اس دیدم تو کل تاپیکا ۶ مورد همینه واقعاااا نمیدونم چرا توقعات مردا اینقدر بالاس و حق ب جانبن ؟ چرا اینقدر بیخیالن و پرتوقع؟ حتی مسولیتهاشونم ب منت انجام میدن ...بخدا زنها خیلی خستن اونایی رو میگم ک همیشه در حال وویدنن و هیچ وقت ب خواستشون نمیرسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ناراحتی از اینکه مستاجری ولی ولش کن تو راه حل گفتی بهش گوش نمیده بزار خودش تو زحمت بیفته  ...

دقیقا امروز با خودم تصمیم گرفتم اصلا دیگه اهمیت ندم همیشه دوس داشتم با همفکری با همسرم بتونم پیشرفت کنن ولی الان میبینم همسر من اصلا این موردو بلد نیست

از منم همینجوریه بخدا اومدم تاپیک بزنم حالم گرفته اس دیدم تو کل تاپیکا ۶ مورد همینه واقعاااا نمیدونم ...

دقیقا 

برعکسه بخدا 

هرکسی بیخیال تره و بریز بپاشش زیادتره همسرش بیشتر به فکره 

مرد حرف گوش نکن اعصاب آدمو خورد میکنه 

اخه من حرف بدی نمیزنم 

من میگم صاحب خونه شیم این هم راهشه 

بخدا قسم اگه الان کسی از خانوادش بخوان یکاری کنن یچیزی بخرن پول بخوان همسر من اولین نفر میده از دهن من میزنه میده به اونا

دقیقا  برعکسه بخدا  هرکسی بیخیال تره و بریز بپاشش زیادتره همسرش بیشتر به فکره

برای رفاه شخص خودت تلاش کن برای خودت پس انداز کن اینا کلا بی معرفت و نمک نشناسن ....کم پیدا میشه بگه از زندگیش راضیه 

به نظرم همسرت درست میگه ، منم تقریبا شرایط شما رو دارم اما حاضر نیستم به خاطر خونه دار شدن منت کسی ر ...

ما برای هیچی از خانواده همسرم کمکی نگرفتیم، عروسی،عیدی های، پول‌پیش خونه و هیچی ،به غیر از هدیه سر عقد طلا دادن هیچی انجام ندادن برای ما هیچ

ولی اینکه الان بخواد قرض بگیره حتی با سود بانکی برگردونه بهشون میگه نمیخوام منت کسی باشه ولی برای کارش همیشه منت میزاره به من که اره مثلا دم بابام گرم برای کار اینقدر پول داد قرص یا داداشم اینقدر داد و اینا 

برای رفاه شخص خودت تلاش کن برای خودت پس انداز کن اینا کلا بی معرفت و نمک نشناسن ....کم پیدا میشه بگه ...

اگه میدونستم اینطوری هست هیچ وقت ازدواج نمیکردم، برای خودم تنها زندگی میکردم خیلی خوشحال تر بودم

ما برای هیچی از خانواده همسرم کمکی نگرفتیم، عروسی،عیدی های، پول‌پیش خونه و هیچی ،به غیر از هدیه سر ع ...

میدونم اما عزیز من گوش کن نگیر از من به شما نصیحت ، منم تا حالا کمکی نگرفتم از این به بعد هم نمی‌گیرم به خدا دیرتر بگیری بهتره تا اینجوری فقط تا میتونی پول جمع کن طلا بگیر به وقتش خونه هم میگیری 

اگه میدونستم اینطوری هست هیچ وقت ازدواج نمیکردم، برای خودم تنها زندگی میکردم خیلی خوشحال تر بودم

همه مون همین شدیم گلم ...واقعا نمیدونم جریان چیه اما همه مون هم نظریم اونیم که هم عقیده مون نیس یا اوایل عشقگولانگیشه یا از صدتا یکی هم دل واقعی پیدا کرده 

برای خودت باش اگه استقلال مالی داری .یعنی خرج خودت کن ک خودتو شاد کنی  

همه مون همین شدیم گلم ...واقعا نمیدونم جریان چیه اما همه مون هم نظریم اونیم که هم عقیده مون نیس یا ا ...

همسرم خوبی هم داره ولی بعضی کاراش واقعا یجور میشه احساس مبکنم متنفرم از متاهل بودنم.

خیلی دلم گرفته اصلا به هم ریختم 

میدونم اما عزیز من گوش کن نگیر از من به شما نصیحت ، منم تا حالا کمکی نگرفتم از این به بعد هم نمی‌گیر ...

درسته حرفت ، منم دوس ندارم برم زیر منت کسی، اونم خانواده همسرم که اصلا نباید بچشون بره بگه به من فلان جا کمک کنید خودشون باید وضعیت بچشون ببینن کمک کنن حتی یجوری که بچشون براش همچین حس منت و غرور دست نده،اینکار همسرم باعث شد من رهاش کنم به حال خودش و برای خودم بخرم و پیشرفت کنم ‌و لذت ببرم چیزی که دوس نداشتم اینطور باشه ولی بااین کارش باعث شد اینکاروکنم

درسته حرفت ، منم دوس ندارم برم زیر منت کسی، اونم خانواده همسرم که اصلا نباید بچشون بره بگه به من فلا ...

حق میدم منم حس شما رو داشتم میگفتم چرا خودشون درک نمیکنن اما به هر دلیلی دوست ندارن نمیشه زورشون کرد ، خودت جمع کن منم دارم جمع میکنم حالا چند سال دورتر اما میشه خدا بزرگه