2777
2789
عنوان

خانوما تو رو خدا یه راهی بگین

55 بازدید | 4 پست

چی کار کنم خودمو با جاریم مقایسه نکنمو حسودیشو نکنم

حس میکنم هر چقدر حسودی میکنم انرژی مثبت میفرستم بهش 

اونا ماشین براشون از قرعه کشی دراومد بعد حالا دارن خونشونو عوض میکنن ما چی 

همش ضرر 

دارم میترکم 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

خدا بزرگ عزیزم غصه نخور توکل بخدا کن منم یک زمان زندگیم از خواهر برادران خیلی بهتر بود یعنی خیلی از همه فامیل حتی ولی ورشکستگی که بخاطر تورم و کرونا اومد خیلی خراب کرد همه چی حالا همون خواهر و برادر همش طعنه میزنن بهم

خدا بزرگ عزیزم غصه نخور توکل بخدا کن منم یک زمان زندگیم از خواهر برادران خیلی بهتر بود یعنی خیلی از ...

میدونی چیه دو ساله زندگیشون همش رو به پیشرفته 

ما چی برعکس ۲ ساله ورق زندگیمون به بدبختی برگشته 

همش بد بیاری و ضرر 

نمیتونم حسودیشونو نکنم 

دارم مبترکم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیه دو ساله زندگیشون همش رو به پیشرفته  ما چی برعکس ۲ ساله ورق زندگیمون به بدبختی برگشت ...

میفهمم من هم گاهی ناراحت میشم اما مطمن باش حسادت و حسرت برا تو بار منفی دار از وقتی دیگ با خوشیای کوچیک زندگی خوشحالی کردم خدا شکر همسرم هم دار پیشرفت می‌کنه خدا بخواد به جایگاه قبل داریم برمیگردیم اینو مدیون حس شکر گزاری و شاد بودن هردومون هستم

میفهمم من هم گاهی ناراحت میشم اما مطمن باش حسادت و حسرت برا تو بار منفی دار از وقتی دیگ با خوشیای کو ...

منم قبلا خوش بودم الان نه چطور تونستی شاد باشی