2777
2789
عنوان

زندگی کردن خونه ی مادر شوهر

330 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها خوبید؟ امروز انقدر گریه کردم شوهرم پاش و کرده تو یه کفش که بریم ساختمون مادرشینا زندگی کنیم میگه گرونیه بریم اون جا کرایه ندیم مادرشینا هم بیشتر  شهرستانن شوهرم میگه مادرمینا هم که نیستن بگی نمیتونم پیش مادر شوهر باشم..

ولی بچه ها اون خونه خیلی قدیمه کفش حتی موزاییک هم نیست سیمانه منم کلی ظرف و ظروف دارم اشپز خونش کوچیکه و چند تا کابینت بیشتر نداره یعنی باید راحت ۲۰ یا ۳۰ میلیون خرجش کنیم.

حالا هر چی پول پیش دست صاحاب حونه داریم باید بدیم اون حا رو درست کنیم حتی باید ۵۰ تومن بدیم که مستاجری که الان خونه ی مادر شوهرمه از اون جا بلند شه 

دارم دق میکنم به شوهرم میگم چرا کل سرمایمون و بدیم اون جا؟؟

میگه عوضش از سالای بعد کرایه نمیدیم و میتونیم پس انداز کنیم 

ببخشید طولانی شد ولی دارم دق میکنم من دوست ندارم برم اون جا

خانواده شوهر من که خیلی دخالت میکنن و زندگی بدی دارن ولی خب بعضیا دخالت نمیکنن بستگی داره چجوری آن. ولی من کلا دلم میخاد برم یه جا که نباشن منو خیلی زندگیمو بهم میریزن

خواهرشوهر منم رفت خونه پدرشوهرش پول پیش مستاجر و داد ولی قولنامه رسمی نوشتن که فلان قدر پول دادیم که فردا گفتن بلند بشین حداقل پولشون و بگیرن 

وقتی مادرشوهرت اینا نیستن  اشکالی نداره بری ولی هرچی خرج کردین بنویسین که پس بگیرین هرموقع خواستین بلند بشین

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اون بخش همسایگی با مادر شوهر مشکل ندارم ولی این که شما فقط خرج کنید اشتباهه . پدر شوهر باید خرج کنه . یا اقلا نصف نصف . پس فردا باید بدون مالکیت و هیچی اون خونه رو ترک کنی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خانواده شوهر من که خیلی دخالت میکنن و زندگی بدی دارن ولی خب بعضیا دخالت نمیکنن بستگی داره چجوری آن. ...

نه اینا دخالتی نیستن مادر شوهرمینا بیشتر نیستن اما خواهر سوهرم اون جا نزدیکه ما بچه نداریم شوهرم عاشق خواهر زاده هاشه منم دروغ چرا چون خودمون بچه دار نمیشیم حسادت میکنم با بچه ها انقدر صمیمیه خیلی به خواهر زاده هاش محبت میکنه الان جایی که هستیم دور تر از اوناییم ولی مطمئنم بریم اون جا مدام میخواد بره پیششون یا از من میخواد که اونا رو بگم بیان

خواهرشوهر منم رفت خونه پدرشوهرش پول پیش مستاجر و داد ولی قولنامه رسمی نوشتن که فلان قدر پول دادیم که ...

شوهرم میگه اونا پس میدن 

اما من در کل میخوام مستقل باشم مطمئنم بریم اون جا پس انداز نمیکنیم به خدا 

کاش حداقل خونه مادر شوهرت تمیز تر بود و خرج نداشت

حداقل باید پنجاه خرج کنی  حداقل چون همه چی ده برابر شده کابینت بندی کنی 

کف زمینو سنگ کنی خرجش بالاس

حالا باید پول مستاجرشون رو هم بدین 

حالا مطمئنی فرصت پس انداز دارین؟؟چند سال میخواین خونع مادر همسرت زندگی کنین؟؟

من با اون بخش همسایگی با مادر شوهر مشکل ندارم ولی این که شما فقط خرج کنید اشتباهه . پدر شوهر باید خر ...

شوهرم میگه پس میدن بهمون چون برادر شوهرمم وقتی برند شد پس گرفت 

اخه من این جا نزدیک خانوادمم برم اون جا از خانوادم دور میشم اون جا هم که مادر شوهرم نیست میخوام از صبح تا شب تنها بمونم

اشتباهی که من کردم هرچی پول داشتم بالای خونرو ساختم نشستم ولی چه نشستنی ۲۴ سال منتم سرم بود هرروز دعوا 

اگه تو اون خرابشده نبودم الان صاحب  خونه بودم    من  مجبور بودم ارث  همسرمو زنکیه گور بگور شده نمیداد 

اول بسم اله پول مستاجر دادیم رفتیم به ۳ ماه نرسیده   وکالت گرفت خونرو فروخت رفت اپارتمانی خرید   شوهر ابلح من رفت جایی که هنوز گاز کشی نشده بود کپسول بگیر هرچی سرمایه داشتم دادم بالا ساخت الانم یادم می افته میمیرم وزنده میشم چقدر بدبختی کشیدم

کاش حداقل خونه مادر شوهرت تمیز تر بود و خرج نداشت حداقل باید پنجاه خرج کنی  حداقل چون همه چی د ...

حرف منم همینه به خدا ولی هر چی به شوهرم بگم حالیش نمیشه.

میگه اولش خرج میکنیم ولی بعدش که کرایه ندیم پس انداز میکنیم.

شوهرم میگه حداقل باید چند سالی و بمونیم که دست و بالمون باز تر شه ولی من مطمئنم که هر چی بیشتر دستمون بیاد بیشتر خرج میکنیم

شوهرم میگه اونا پس میدن  اما من در کل میخوام مستقل باشم مطمئنم بریم اون جا پس انداز نمیکنیم به ...

پس دادن در کار نیست 

اون برادرش تونست بگیره گرفت از کجا معلوم بهتون بدن 

قردادی در کار نیست بردا میگن نشستی خرج کردی بکر کن اجاره دادی

نه اینا دخالتی نیستن مادر شوهرمینا بیشتر نیستن اما خواهر سوهرم اون جا نزدیکه ما بچه نداریم شوهرم عاش ...

ازاول از الان حدرو مشخص کن پثلا بگو هفته یکبار بره خونه خواهرش یا ماهی یکبار اونا بیان شما برین و....

اشتباهی که من کردم هرچی پول داشتم بالای خونرو ساختم نشستم ولی چه نشستنی ۲۴ سال منتم سرم بود هرروز دع ...

الهی عزیز دلم چقدر سختی کشیدی 

به خدا منم همین و میگم بریم اون جا پس اندازی نمیشه کرد

همسرتون برادر دیگه هم داره که ممکن باشه اونا یه روز بخوان بیان؟ رفت و امدشون زیاده؟

اره داره اوناتازه بلند شدن از اون جا 

جاریم میگفت خواهرانه بهت میگم به نون شبم محتاج شدی نیا این جا...

خیلی سخته 

رو به روی خونشون کارخونست خیلی سر و صدا داره 

جاریم میگفت که خیلی سختیای دیگه هم داره