الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکترم گفت. حقیقت من غربالگری اول رو یکی از همین معروف ها رفتم با وجود این که دکتر گفته بود برم آرمین. اما خودم به عینه دیدم سنم رو اشتباه وارد کرده بود و ریسکم متوسط بود. برای همین دکترم گفت ببین اشتباه داره و وقتی می گوییم یکی از آزمایشگاه هایی که خودمون معرفی می کنیم برید برای خودتون است نه این که ما آشنایی داشته باشیم. سلفری رو آرمین دادم. هم به نسبت خلوت تر بود و راضی بودم. خدا رو شکر مسئله ای هم نبود.
دختر که داشته باشی / مادر تر می شوی/ دختر که داشته باشی/ خوشبخت تر
بله دکترم گفت. حقیقت من غربالگری اول رو یکی از همین معروف ها رفتم با وجود این که دکتر گ ...
خدا رو شكر كه همه چيز خوب بوده،منم اين معروفها رو خوب نشنيدم ازشون،پس شما ميفرماييد ارمين،خيلي ممنونم ازتون.واقعا كه سن كمي بالا باشه استرسها هم زياد ميشه،دكترهام فاكتور سن براشون مهمه و براي ازمايشات بيشتر توصيه ميكنن.شما سنتون رو احتمالا بالاتر زده بودن