2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام از همسرم بخاطر پیام های که تو گوشیش دیدم جدا بشم رفتیم برای طلاق توافقی ولی اونجا اون خانم که دادخواست می‌نوشت گفت مشاوره بشین ماهم قبول کردیم ،منو همسرم ۱۱ سال ازدواج کردیم پیام برای دوست دختر قبلیش بود اونجا به مشاوره گفت که من اگه اون خانم میخواستم از اول با اون ازدواج میکردم مگه دیونه بودم با این خانم ازدواج کنم الان بعد ۱۱ سال برگردم پیش اون گفت که اون پیام ها ساختگی بوده تا منو اذیت کنه چون خیلی اذیتش میکرد خیانت قبول نکرد بعد اون خانم مشاوره تنها به من گفت خوب حرفش منطقیه درسته اشتباه کردهولی یجوری راست میگه ، بعد پیشنهاد  داد یک ماه برگردیم خونه باهم بحث نکنیم دوباره تصمیم جدی بگیرم نطر شما چیه؟

سلام ازدواج درسن ۱۹یا۲۰سالگی خوبه یا بد؟

بنظرمن ن خوب نیست

سن میتونم بگم برای یک زن سن مناسب بعد25هستش

چون تااین سن بیادتجربه بیشتری داشته باشی

مثل اهن ک میره توکوره پخت میشه ضربه میخوره سردگرم میچشه وسخت مقاوم میشه انسان چ مردچ زنم توی زندگی‌بایداینجوری باشه پختگی لازمه زندگی موافق 

اگرتوی سن 19یا20ازنظرخوداون شخص‌ب اون‌درجه ازپختگی وصبررسیده میتونه ازدواج کنه

من نی نی یارنیستم😊

تحصیلی یا زندگی و ازین چیزا

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی!