2777
2789
عنوان

LH بالا

4727 بازدید | 13 پست

سلام دوستان. آزمایش هورمون روز سوم دوره دادم. اما LH بالاست. ۱۹ و نیم و رنج حداکثر ۱۰ هست. بقیه موارد نرمال. کسی بوده اینجور باشه ؟ باچه داروئی درمان میشه؟ کسی با این شرایط باردار شده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربی دارم ولی زیاد نیست.وزنم ۵۵. و قدم ۱۶۲

خب تنبلی نداری. بیا پیج bardarifelora رو فالو کن اینستا اون پست و هایلایت گذاشته درمورد بارداری و تنبلی و اینا من خودم تنبلی داشتم چربی دور شکممو کم کردم منظم شم 

منم همين مشكل و دارم...lh 21 دكتر گفت خيلي بالاس...چون  lh بايد روز 2-3 پريود پايين باشه كه زمان تخمك گزاري با افزايش استروژن بره بالا كه تخمك گزاري اتفاق بيفته حالا اگه همش بالا باشه تخمك گزاري مختل ميشه و اصلا زمانش معلوم نيست...حتي با كيت تخمك گزاري هم نميشه چون اون طبق lh كار ميكنه و براي ما هميشه بالاس...دكترم به من قرص كابرگولين داد هفته اي يه نصفه بخورم...تو نت سرچ كردم كابرگولين براي پرولاكتينه بالاس ولي من پرولاكتينم بالا نيست ولي شايد اين قرص روي lh هم تاثير ميزاره نميدونم...شما دكترتون واسه lh بالا چي داد بهتون؟