2777
2789

خیلیا میگن پیاز مورو میسوزونه چندساعت باید بمونه رو چندروز درهفته میشه استفاده کرد؟اگه راه حلی دارید که درماه رشد مورو زیاد کنه بگید افسردگی گرفتم من موهامو تواین همه سال کوتاه نکرده بودم تا باسنم بود بخاطر حادثه ای ازدست دادم زینک دارم میخورم ولی خیلی از قرصا امپولا که میگید هورمونیه اند ممکنه موهای بدن زیاد بشن ماسکه خونگی بهتره اها اینم بگید حتما باید پیاز قرمز باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.من استفاده کردم ولی نه مداوم.برا همین نتیجه خاصی نگرفتم.ولی خیلی بو داره...روغنم میتونی بزنی.زیتون و نارگیل..قرص ویتامین  e و d بخور ،زینک،سیستین ب شیش هم میگن خوبه برا رشد..باز پرس و جو کن گلم

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸

من یه جا خوندم بهترین ماسک برای بلندی مو اینه: 

آب یک سیب زمینی رو میگیری با یک زرده تخم مرغ و یک ق غ عسل قاطی میکنی روی سرت ماساژ میدی و نیم ساعت میزاری بمونه و بعد با شامپو میشوری

۳ بار در هفته 

الـلهم صـل علـی محــمد و آل محـمد و عجـل فرجـهم والعـن اعدائـهم اجمعین
هیشکی بهت نگفته موهات بووی گنننننند پیاز میگیره و با هیچ حموم و شامپویی رفع نمیشه؟

یعنی ببین دختر انقدر بلند شدنه برام مهمه که بوی پیازش مهم نیس منم که زیاد بیرون نمیرم

سلام.من استفاده کردم ولی نه مداوم.برا همین نتیجه خاصی نگرفتم.ولی خیلی بو داره...روغنم میتونی بزنی.زی ...

ویتامین dمگه خوبه من روزی یکی زینک میخورم ویتامینا که گفتی هرروز میشع خورذ

ویتامین dمگه خوبه من روزی یکی زینک میخورم ویتامینا که گفتی هرروز میشع خورذ

نه فکر نکنم..با یه دکتر  یا کسی که مطلع هست صحبت کنید..من e رو هفته ای یدونه،dرو ماهی یدونه..نمیدونم چه فاکتور هایی ملاک هست ولی مثلا اگر زیاد از حد ویتامین بخوری خوب نیست.راستی قرص آهن هم هست

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸