2777
2789

خانما امروز صب مامانم زنگ زد صحبت کردیم شوهرمم خونه بود بعد ک قطع کردم شروع کرد بی دلیل ب خانوادم فحاشی کردن هرچی دلش خواست ب بابام گف 

من هیچی جواب ندادم چون دیوانس اگ حرفی بزنم دگ ول کن نیست من ساکت موندم تا از خونه بره بیرون

من شهر دیگم نمیتونم برم خونه بابام 

تو فکرم بود برم تو پارک بانوان همین شهر بشینم بهش بگم رفتم 

شما چی میگین نظرتون چیع 

فقط فحش و اینا ندین راهکار میخام

نظرم اینه آدم بددهن عوض بشو نیست 

باید بمونی تحمل کنی

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام بمونم میخام برم دیگه دارم دیوونه میشم از دستش

تو تاپیک های قبلت گفتی که عاشقش هستی و با وجود کتک خوردن میخوای زندگی کنی باهاش !

اگر واقعا تصمیمت به رفتنه برو خونه پدر، مهرت بزار اجرا و جدا شو

اگرم طلاق نمیخوای و تصمیم به موندن داری که هیچ

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

بی دلیل فحاشی کرد؟

پارسال بابام گف زودتر عروسی بگیرین ما میخوایم عروس بیاریم 

بعد وصلت داداشم بهم خورد امروز مامانم گف ی دختر معرفی کردن برا داداشت داشتم در مورد اون حرف میزدم با مامانم 

اینم شروع کرد ک بابات دروغ گفته و هزارتا حرف زشت

تو تاپیک های قبلت گفتی که عاشقش هستی و با وجود کتک خوردن میخوای زندگی کنی باهاش ! اگر واقعا ت ...

ب تاریخ تاپیکای قبل نگا کنی خیلی خوبع 

بعدم من سوالمو تو این تاپیک مطرح کردم کنکاش کردن گذشته بنظرتون کار جذابیع؟

ب تاریخ تاپیکای قبل نگا کنی خیلی خوبع  بعدم من سوالمو تو این تاپیک مطرح کردم کنکاش کردن گذشته ...

تاپیکی که میزنید نصفه نیمه هست 

ما هم که علم غیب نداریم 

در نهایت !

صلاح مملکت خویش خسروان دانند !!!

هر کار دوست داری بکن !