2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست وکیل باشه سوال دارم

143 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

همسرم یه ماشین شریکی با یکنفر دیگه داره

الان میخایم واسه خودمون ماشین بخریم و برای خودمون کار کنیم...اون طرف رضایت نداره برای فروش...

خواستم ببینم اگر وکیل بگیریم برای شکایت هزینش چقدری هست؟تقریبا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته سهم شما نصفشه میشه یک‌ملیارد حدودا میشه صد تومن بقیه کمترم شاید بگیرن اما اصولا وکلا ده درصد ا ...

ممنون که جواب دادین

اگر همینجوری برم دادگاه شکایت کنم به نتیجه میرسم زود

یا حتما باید وکیل بگیرم

ممنون که جواب دادین اگر همینجوری برم دادگاه شکایت کنم به نتیجه میرسم زود یا حتما باید وکیل بگیرم

ببین خودتم میتونی انجام‌بدی اما خیلی دوندگی داره اخرشم ماشینو یا باید شما بردارید یا شریکتون اگ نشد میذارن تو مزایده من میگم اگ توانشو داری وکیل بگیر قیمت کمترم هست من دست بالاشو گفتم

ببین خودتم میتونی انجام‌بدی اما خیلی دوندگی داره اخرشم ماشینو یا باید شما بردارید یا شریکتون اگ نشد ...

از اینکه وقت گذاشتی جوابمو دادی خیلی ازت ممنون و مچکرم...جوابمو گرفتم مرسی

به نظرم خودتون هم میتونید دنبال کاراش باشید آخه پرونده پیچیده ای نیست یا شما باید از شریکتون بخرید یا شریکتون از شما یا شما سهمتون رو به شخص سوم بفروشید که شریکتون هم باید رضایت داشته باشه