2777
2789
عنوان

سفر با نوزاد چهل روزه رفتبن؟🤔

1874 بازدید | 27 پست

میشه رفت مثلا مسافت دو ساعتی با ماشین کولر داره که گرمش نشه...و چه چیزای مهمی لازمه ببرم؟🤔

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا قراره بریم مسافرت خواهرشوهرم نوزاد داره اونم میاد من هرس مخورممممممم هم مارو هم بچه رو اذیت مکنهههههه

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد

یه سفر دو ساعته با یه بچه ام که شاید  بیش از دو ماهه بود با ماشین کولر دار رفتم پدرم رو دراورد جوری عر زد که بین من و همسرم هم دعوا افتاد خییییلی سخت بود

با یه بچه دیگه تو شرایط بحرانی تو همون سن رفتم ولی اذیت نکرد،به شانست و اخلاق نی نی خیلی بستگی داره

ولی به هر حال سخته،هیچی هم از سفر نمیفهمی به خصوص اگر شیر مادر بخوره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

فردا قراره بریم مسافرت خواهرشوهرم نوزاد داره اونم میاد من هرس مخورممممممم هم مارو هم بچه رو اذیت مکن ...

من ک شوهرم نمی‌ذاره همینطور پرسیدم ببینم میشه یا نه افسردگی گرفتم تا یه پارک هم برم خوبه 😂

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
یه سفر دو ساعته با یه بچه ام که شاید  بیش از دو ماهه بود با ماشین کولر دار رفتم پدرم رو دراورد ...

شیر مادر بخوره که راحتتره تا شیشه شیر

من ک شوهرم نمی‌ذاره همینطور پرسیدم ببینم میشه یا نه افسردگی گرفتم تا یه پارک هم برم خوبه 😂

پارکی باغی جایی برو خواهرشوهر من تو همه جا هست والا دیگه ادم بچه دار نشده ک بمونه خونه اما مسافرت کمی سخته خودشم با اخلاق خواهرشوهر من بچه رو میده ب ما ن ش میره خوش گذرونی دستور میده سیر خشک بدین پتوشو بدین بخوابونین😠

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد
شیر مادر بخوره که راحتتره تا شیشه شیر

نه ،شیر مادر سخته،مثل چسب میچسبه به ادم ادم رو کت کول میندازه،دست ادم خسته میشه به هر حال مدل نشستن و یه تجربه خاصی میخواد شیر دادن تو ماشین،بچه اولم لوس لوسی بود حد نداشت حتی تنم عرق میکرد دیگه شیر نمیخورد دهنش باز میکرد جیغ میزد تو گرما مصیبت بود ،بعد یه خریت های خاص دارن مثلا بیشتر از یه سمت شیر دوست دارن،حالا فکر کن تو ماشین همون سمت افتاب هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

پارکی باغی جایی برو خواهرشوهر من تو همه جا هست والا دیگه ادم بچه دار نشده ک بمونه خونه اما مسافرت کم ...

خخ خب اجرا نکن دستورشو بچش چت وقتشه چرا شیر خشک میده