2777
2789

سلام

من طلاق نگرفتم ولی شدید تصمیم دارم بگیرم و نمیدونم چجوری به شوهرم بیانش کنم البته شرایطم یکم سخته وگرنه تا الان خونه بابام بودم و راحت میکردم خودمو خانوما لطفا از تجربیاتتون بگید از اینکه چی شد که تصمیمتون جدی شد برا طلاق چطوری دودل نشدین من آخه هی دودل میشم که نکنه اشتباه میکنم 

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوست دارم بگیرم ولی متاسفانه ۲تا بچه دارم.شما بچه دارید؟

نه خدا رو شکر من نذاشتم فعلا

منم خیلی دوست دارم بگیرم ولی متاسفانه ۲تا بچه دارم.شما بچه دارید؟

نه خدا رو شکر من نذاشتم فعلا 

شوهرتو دوست داری؟ 

اگه بفهمه چه واکنشی نشون میده ب نظر خودت

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

اصلا موندم چجور بگم

تازمانی که دودل هستی و تکلیفت با خودت معلوم نیست، اصلا حرفشو نزن به شوهرت.

چون شاید یک درصد پشیمان شدی ولی اون تا آخر عمرت سو استفاده میکنه ازین حرف.

اما از مشکلاتی که باعث دلسردی و نا امیدیت شده بهش بگو

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨

من ۱ماهه طلاق گرفتم با اینکه همسرمو شدیدا دوسش داشتم و دارم.خوب فکراتو بکن چون اسمش که بیاد کلا مرد زندگیت نطرش حسش افکارش راجب بهت عوض میشه. بعد طلاق تازه میفهمی چیکار کردی.بعد طلاق امکان داره پسیمون بشی.اما نگاهی به زندگیت کنی میبینی کارت درست بود.ولی خیلی سخته وحشتناک سخته.همش خاطرات میاد جلوی چشممون.من دلم براس یه ذره شده

شوهرتو دوست داری؟  اگه بفهمه چه واکنشی نشون میده ب نظر خودت

دوست داشتن یک طرفه به درد نمیخوره اون میگه دوست دارم ولی در عمل فقط منوخورد میکنه تحقیر میکنه منم کم کم دل سرد شدم بنظر من وقتی توزندگی مشترک احترام نباشه یکی خورد بشه واسه اون یکی این زندگی به درد نمیخوره

خوب دلیلت رو بگو تا بگیم منطقیه و تایید کنیم یا تکذیب  طلاق به این راحتی نیست

دلیلم اینه که با کوچک ترین چیزی دعوا راه مینداره من حرمتشو نگه میدارم اما اون از رکیکترین حرف ها استفاده میکنه تا دل منو بسوزونه کتک میزنه و دست بزن داره 

عذاب هایی که تا به امروز داده یکی دوتا نیستن من فقط تحمل کردم چون فکرمیکردم درست میشه ولی اصلا نشد