2777
2789
عنوان

شاید بتونید کمکم کنید( سزارین)

133 بازدید | 14 پست

بچه ها من باردارم و ماه آخرم قرار بود سزارین اختیاری انجام بدم الان پرسیدم میگه 14 میلیون ما بیمه نداریم باید آزاد پرداخت کنیم بیمارستان دیگه هم گفته 10 تا 11 میلیون همسرم میگه برو طبیعی بقیه پولش رو بده گوشی چرا اینهمه هزینه کنی ک شکمتو پاره کنن ولی من بشدت از طبیعی میترسم و فک میکنم زیبایی قسمت پایینم رو از دس میدم و گشادی میگیرم نمیدونم چیکار کنم اگر طبیعی برم 2 تومن میشه + ماما خصوصی یه 3/5 میشه چیکار کنم بنظرتون چ تصمیمی بگیرم طبیعی یا سز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگردم عقب فرش خونمو میفروشم ک یه راست سزارین شم من۱۳ ساعت درد کشیدم بعدم سز شدم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

طبیعی انجام بده من دو تاشو طبیعی انجام دادم، هیچ مشکلی هم نداشتم خداروشکر، ی چند ساعت درد می کشی ولی خوب دیگه عوارض سزارین و پاره شدن شکم نداری دیگه، پولی هم ک دارین برا خودت سکه، گوشی جیزی بخر 

از مامانت پول قرض کن.

یا تیکه طلایی بفروش...

من فوبیا دارم ولی میگم شاید خیرم تو طبیعی باشه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

معلومه که میرفتم سز، چرا بخاطر پول اینهمه عذاب بکشم... مجبور نیستم که اون همه دردو تحمل کنم بخاطر چندرغاز پول . آرامشم برام بیشتر ارزش داره

خیلی از اونایی که طبیعی بودن یه مدت بعد میرن چند برابر هزینه عمل زیبایی اونجا میکنن

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
ن نمیتونه 11 تومن بده گوشی 14 تومنم سز بعد 3 تومنم گوسفند 

منم همسرم نمیتونه ولی هم مامان بابای من هم خودش از لحاظ مالی کمکون میکنه مثلا گوسفندو پدرخودش میده ولی اگ گوشی واجب نیست سزارین کن بازم ببین کدوم زایمان برای خودت بهتره

ببخشید استارتر بعد زایمان اینقد کار ریخته سرت  و سرگرمی ک گوشی اصلا ب دستت نمیرسه...تا چند ماه اول نهایتا...

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

ببین این تصمیم واقعا یه جوریه که نظر سنجی نداره چون انقدر تجربه ها مختلفه برای این ماجرا که بدتر گیج میشی 

به نظرم اول ببین مامانت مامان بزرگت اگر طبیعی بچه دنیا اوردن چه جور بودن بعضیا واقعا راحت تر زایمان میکنن . و این که برای اون مورد که نگران هستی و صحبتت هم درسته بگو حتما میخوای خودشون قبل از اومدن بچه برش رو بزنن که یه برش منظم باشه این خیلی فرق داره با این که زایمان یه پارگی نامنظم ایجاد کنه که بعد بخوان بخیه بزنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ن نمیتونه 11 تومن بده گوشی 14 تومنم سز بعد 3 تومنم گوسفند  

با دکترتون صحبت کنید شاید بتونه جوری براتون هماهنگ کنه و نامه بزنه که تشخیصش اینه که شما سزارین باید بشید.

یعنی نگه سزارین اختیاری.

بعضی دکترا این برش کاری رو دارن و دستشون بازه😉