2777
2789

چند وقته دنبال خونه میگردم تا خوشمون میاد و حالا ب سختی میگیم بیاین پای نشست یهو پشیمون میشن😢 خسته شدم تمام ژندگیم پر استرس شده خب اگر نمیخواید چرا اصلا میزارید واسه فروش😢 خدا به حق این ماه عزیز همه اونایی ک مستاجر هستن رو خونه دار بکنه😭الهی امین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمين دعا كنيد ما هم يه خونه خوب پيدا كنيم بخريم منم تمام استرس اين روزام شده خونه  خدا خودش ...

اره واقعا 😢 درکت میکنم باتمام وجودم

من فوبیای ارتفاع دارم بعد بخاطر ی حیاط خلوت خونشو ۶۰۰ میلیون گرون کرده 🥺😭 

اره واقعا 😢 درکت میکنم باتمام وجودم من فوبیای ارتفاع دارم بعد بخاطر ی حیاط خلوت خونشو ۶۰۰ میلیون گ ...

جالبه تو يك ماه هر خونه اي ٥٠٠،٦٠٠ تومن گرونتر شده

آخر از بس حرص ميخورم خفه ميشم😂

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

به خاطر وضعیت بدون ثبات میترسن بفروشن بعد گرونتر شه

دنبال خونه هایی باشید که بساز بفروش داره میفروشه چون مالک ها اغلب دارن تعویض میکنن ، ما هم یه دورانی درگیر بودیم برای یکی از نزدیکانم چند جا قولنامه کردیم بهم خورد چند جا میرفتیم پای قولنامه طرف پشیمون میشد یا مبلغو زیاد میکرد همه پول نقد میخواستن اصلا فرصت نمیدادن

هر وقت یادش میافتم اشکم در میاد

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت و مذهب خداست