2777
2789

بچها من شوهرم میره سرکار ساعت ۷ صب تا نهایت هفت غروب دیگه خونه است  بعد بیشتر وقتها دیر میاد مثلا با بچها فرض کن میرن بیرون کباب میزنن من میمونم تا ساعت ۹زنگ  میزنم میگه سر کارم میام در حالی ک بیرون با بچه‌هاست بیشتر وقتا منو میپیوچه بهم دروغ میگه   بخدا کم آوردم دیگه اینقد ریختم تو خودم دیگه خسته شدم   اینو هم بگم  من نمیگم بیرون نره    بره ولی بهم راست بگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خب بهش بگو که میفهمی داره دروغ میگه و مشکلی با اینک میره بیرون نداری فقط بهت راستشو بگه

بخدا میگم بارها گفتم بهم دروغ نگو من دلم نمیخواد کسی بفهمه من مشکل دارم روم نمیشه 

هروقت میگه کجام دعوانکن، غر نزن، تا چیزی قایم نکنه، 

دعوا نمیکنم غر نمیزنم ولی نمیشه  فرض کن زنگ میزنم ساعت ۱۰ شبه میگم کجایی چرا دیر اومدی پس نگرانت بودم میگه سر کارم همش دروغ  بارها نشستم گفتم ۸ ساله دارم باهات زندگی میکنم ی بار بهت دروغ نگفتم   دوست ندارم بهم دروغ بگی  من زنتم چرا وقتی پول میگیری  نمیگی بهم کجا خرج  کردی مثلا گاهی  نمیگم همیشه پول میگیره از سر کار میبره تریاک میگیرن با فامیلاشون میکشن بعد ب من میگه ماشین خراب شده  

طلاقش بده بره خونه ی باباش 😂دیگ تاالان تحمل کردی ازاین به بعدم تحمل کن چیز دیگ ای نمونده قشنگ دولت ...

من  اینقد همه چیو ریختم تو خودم سر این ک کسی متوجه مشکل ما نشه       یهو طلاقش بدم برم خونه بابام هعی پیر شدیم 

دقیقا مثل من آدمم نمیشه دستشم که رو میشه یه چیز طلبکاره الانم قهرکردم زدم بیرون

منم امشب بهش زنگ زدم ساعت نه گفتم کجایی میگه سر کار گفتم دیر کردی میگه ن بخدا سر کارم قسم درووووووغ بعد زن داداشم اومده بود اینجا زنگ زد ب داداشم گفت ب شوهرم بیرون دیگه اومدخونه منم اصلا باش حرف نزدم 

دعوا نمیکنم غر نمیزنم ولی نمیشه  فرض کن زنگ میزنم ساعت ۱۰ شبه میگم کجایی چرا دیر اومدی پس نگران ...

آره دیگه برا پول اینجور خرج میکنه مجبوره دروغ بگه سرزنش نشه، خداصبرت بده چه بگم، نميدونم 

حالا بیشتر از دوروغاش اینکه منو خر فرض میکنه عذابم میده خیلی قلبمو میشکونه خیلی

اره سخته خیلی درکت میکنم ولی دروغ خیلی سخته من خیلی سعی کردم بهش اعتماد کنم ولی دیگه نمیتونم اصلا دلم میسوزه ک دلسوز ندارم

طلاقش بده بره خونه ی باباش 😂دیگ تاالان تحمل کردی ازاین به بعدم تحمل کن چیز دیگ ای نمونده قشنگ دولت ...

چخبره مگه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم