2777
2789
عنوان

چرا بیبی چکم پررنگ نمیشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 39 پست
من تاحالا پنج تا زدم همش هاله داشته،ماه چهارمم

من به پریودمم نرسیدم هنوز

۵روز مونده

فقط هاله کم رنگ میفته ک حتی تو عکس مشخص نیس

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با بیبی کمرنگ به نظرت آزمایش دقیق نشون میده؟

کی وقت پری شدنته آرمایش خوم ازیک هفته قبل ازپری دقیق نشون میده 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
چرا یکم مشخصه ولی خب زود زدی شاید بعدا پررنگ بشه

تو دودقیقه یهو اومد

ولی یکی دیگ زدم امروز اصلا هاله نداشت

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
حالا صبرکن چندروز دیگه بزن انشالله مثبته

دارم دیوونه میشم انقدر عجولم فردا میخوام ازمایش بدم

توام بده

چرا قشنگ معلومه تو عکس شاید واضح نیس بعد من لکه لانه گزینی هم داشتم ولی پررنگ نمیشه

لک چ زمانی داشتی؟روز چندم