2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم .دلیل داره طرف هرچقدرم الان بگه دوستت داره و مهم نیست براش قبلا با کی بودی مطمئن باش جوگیر شده که یکم که از رابطه بگذره همین که مطمئن شه تونسته بدستت بیاره کلی سرکوفت میزنه این برا همشونه نه فقط کیس شما . اصولا چون اشنای اکس شما هستش نباید اصلا باهاش ارتباط بگیری چون یه درصد فکر کن با اون قبلیه شرط بندی کرده ! یا کلا اینجوری ام نباشه تواگه باهاش وارد رابطه بشی خودت استرس میگیری نکنه اون راجع من چیزی به این گفته باشه نکنه وقتی باهمن درمورد من حرفی بزنه هرچقدرم پسرخوبی باشه مطمئن باش هروقت فامیلشو دید یاد رابطه ی قبلا شما میفته و دچار سرخوردگی میشه میگه چرا اصلا بااین وارد رابطه شدم الان شاید خوشش بیاد ولی بعدا پشیمون میشه .بعدم اینکه توی زندگی یه ادم ممکنه صد نفر بیان و برن بهش پیشنهاد بدن .قرار نیست که همه رو قبول کنیم .اونم تازه فامیل دوست پسر قبلیمون باشه! مطمئن باش ضرر میکنی .انگار با خود طرف دوباره داری وارد رابطه میشی چون هرچقدرم بخوای انکار کنی نمیشه اونارو جدا کرد باهم فامیل هستن .بهش بگو نمیخوام وقتی تورو میبینم یاد اون بیفتم یاد گذشتم بیفتم . یا بگو پیشنهادت معقولانه نیست یا بگو شرایط ندارم . البته اگه دوسش داری بحثش جداست .