2777
2789
عنوان

چرا اینجورین پسرا 😫

343 بازدید | 41 پست

قبلا هم تو سایت گفته بودم ما توی یک کارگاه مهندسی کار میکنیم که کلا توی کارگاه ما من یک دخترم و متاسفانه توی آموزشگاه جدیدمون هم هیچ دختری نیست با یه تیم رفتیم یک هفته خارج از ایران  مسابقات بعد این پسرا مثلا هم نخبه و فلان ولی نصف بیشترشون وقتی باهاشون حرف میزدی فکر میکردن منظوری داری خسته شدم خیلی دلم میخواست با منم عادی مثل بقیه برخورد کنن ولی اصن یطوریه . ناگفته نماند البته بودن بچه هایی که هم عادی برخورد میکردن و کمکم کردن که خیلی ازشون ممنونم. بیاین تلاش کنیم عشق و عاشقی رو از محیط کار دور کنیم و کار بقیه رو سخت تر نکنیم . بیاین سخت بجنگیم تا جنسیت از کار حذف بشه

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین شما برو ما پشت سرت هورا میکشیم البته من نخودیم همینجور به مستقیم عقب برو

دقیق نفهمیدم الان کنایس تشویقه تقدیره انتقاده چیه از ایموجی استفاده کنید خب

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

چیکار کنم توی کارگاه جدید جا بیفتم درست و حسابی؟

اسکولن گرچه دختر هم اینطوری داریم تا پسر میخنده فک میکنه تو نخش رفته

.

امضات خیلی خوبه . قبلا هم بهت گفته بودم 

با هم حرف زدیم قبلا

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
براشون حکم لنگه کفش کهنه تو بیابونو داری🤷

این خوبه یا بد؟

باعث میشه راحت نباشی پس خوب نیست🤷

راحت بودن مهم نیست بیشتر مهمه که تو کارگاه پذیرفته بشم