قبلا هم تو سایت گفته بودم ما توی یک کارگاه مهندسی کار میکنیم که کلا توی کارگاه ما من یک دخترم و متاسفانه توی آموزشگاه جدیدمون هم هیچ دختری نیست با یه تیم رفتیم یک هفته خارج از ایران مسابقات بعد این پسرا مثلا هم نخبه و فلان ولی نصف بیشترشون وقتی باهاشون حرف میزدی فکر میکردن منظوری داری خسته شدم خیلی دلم میخواست با منم عادی مثل بقیه برخورد کنن ولی اصن یطوریه . ناگفته نماند البته بودن بچه هایی که هم عادی برخورد میکردن و کمکم کردن که خیلی ازشون ممنونم. بیاین تلاش کنیم عشق و عاشقی رو از محیط کار دور کنیم و کار بقیه رو سخت تر نکنیم . بیاین سخت بجنگیم تا جنسیت از کار حذف بشه
هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر میجوشد، خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی #یوسف_قبادی #سگارو
آفرین شما برو ما پشت سرت هورا میکشیم البته من نخودیم همینجور به مستقیم عقب برو
دقیق نفهمیدم الان کنایس تشویقه تقدیره انتقاده چیه از ایموجی استفاده کنید خب
هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر میجوشد، خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی #یوسف_قبادی #سگارو
راحت بودن مهم نیست بیشتر مهمه که تو کارگاه پذیرفته بشم