2777
2789
عنوان

لطفا بیاین ممنون میشم جواب بدین براتون صلوات میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@اعتصامی     @درمسیرخدا     @مائده6525221     @منتظرررررظهور ...

سلام عزیزم دقیق نمیدونم... اما نظر شما  رو دارم. 

عزیزم ان شاءالله بزودی زود خوب بشید و سلامتیتون بدست بیارید... مراقب خودتون باشید🌹

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
چچجوری شد اخ دختر خوب؟؟؟😭😭😭😭😭پات پیچ خورد؟؟؟بنظرم دکتر میرفتی اتل میبستی یهتر بود اخ شکسته بند ...

داشتم تو خونه راه میرفتم یهو انگشت کوچیکه پام خورد به چارچوب در اون گیر کرد کل بدنم اومد اینور در اون گیر کرد انقد گریه کردم اصلا وقتی خورد به در افتادم، اون شب هم انقدر درد میکرد داشتم راه میرفتم خورد به کیف یه دل سیر اونجا گریه کردم، دیشب هم انگشتم رفتیم حاج اقاعه گرفت تو دستاش مالش داد مالش داد یهو کشید صداش شنیدم اونجا بابام بغل کرده بودم انقد گریه میکردم، مامانم تو ماشین بود نیومد چون میدونس من گریه میکنم نیومد، بعد اومدم بیرون میگه چ خبرته صدات میومد تا اینجا😭🤣🤣🤣

@مامان،مهدیار حوصله تایپ نداشتم

من به دنیا اومدم خوب باشم، مهربونی هدیه بدم❤هردعایی خواستی بگو برات میخونم❤😍هر سوره ای خواستی دریغ نکن بگو حتما بهم برات میخونم، خواستی اسمت بگو نماز شب اسمت مینویسم مهربون به جای اینکه هم ناراحت کنیم با هم مهربون باشیم تو هم برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)  یه دونه صلوات بفرست قشنگم. به امید روز های پر از مهربونی
سلام عزیزم دقیق نمیدونم... اما نظر شما  رو دارم.  عزیزم ان شاءالله بزودی زود خوب بشید ...

ممنونم عزیزم 

من به دنیا اومدم خوب باشم، مهربونی هدیه بدم❤هردعایی خواستی بگو برات میخونم❤😍هر سوره ای خواستی دریغ نکن بگو حتما بهم برات میخونم، خواستی اسمت بگو نماز شب اسمت مینویسم مهربون به جای اینکه هم ناراحت کنیم با هم مهربون باشیم تو هم برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)  یه دونه صلوات بفرست قشنگم. به امید روز های پر از مهربونی
اخه چیکار میکردی گلم که اینجوری شد 🥺🥺  الآنم درد داری ؟  الهی بگردم 🤕 اگر امکان باز ...

خدانکنه اره باید پاشنه پا راه برم

انگشت کوچیکه محکم بسته نمیدونم 

داشتم تو خونه راه میرفتم یهو انگشت کوچیکه پام خورد به چارچوب در اون گیر کرد کل بدنم اومد اینور در او ...

الهی بگردم😘😘😘😘جوجو😍😍😍😍😍😍ترو خدا مراقب باش😱😱😱😱نکن عاشق شدی🤣🤣🤣🤣

منم وقتی چند ساعت از محمدم بیخبرم گیج و منگ میشم🙈🙈🙈اصلا ی وضعیتی ک نگم برات

تو ماخ رمضونی ی قوری زعفرون و ۲تا لیوان چای و یدونه خامه رو ریختم انگار اصلا فلج میشم😁😁😁😁😁

نه نزدن هیچی گفت اصلا باز نکن تا س روز 

سلام گلم بهتری دختر خوب؟

عکس دیدم... وضوی جبیره میتونی بگیری دختر.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
الهی بگردم😘😘😘😘جوجو😍😍😍😍😍😍ترو خدا مراقب باش😱😱😱😱نکن عاشق شدی🤣🤣🤣🤣 منم وقتی چند ساعت ا ...

نههههه خدانکنه 

عشقی به نظر من وجود نداره که بخوای عاشقم بشی

عشق خدا و خودم نسبت به خودم بسه اونای دیگه پیش کش، ادمی نیستم عاشق بشم😂❤🙂حسبی الله خداکافیست برای من❤🙂عشق اسمونی قشنگ تره😍🤭اﷲ❤مهلا

سلام گلم بهتری دختر خوب؟ عکس دیدم... وضوی جبیره میتونی بگیری دختر.

سلام ممنون شما خوبین اره خوبم ولی سخته رو ی پا راه رفتن

نههههه خدانکنه  عشقی به نظر من وجود نداره که بخوای عاشقم بشی عشق خدا و خودم نسبت به خودم بسه ...

وای خدا خفت نکن مردم از خنده🤣🤣🤣🤣ی همسایه داریم اسم اقا الله😁😁😁😁😁نکن مال توام اینجوری😂😂😂😂😂😂

سلام عزیزم دقیق نمیدونم... اما نظر شما  رو دارم.  عزیزم ان شاءالله بزودی زود خوب بشید ...

سلام عزیزم 

خیلی ممنون گلم 😘😘😘

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

داشتم تو خونه راه میرفتم یهو انگشت کوچیکه پام خورد به چارچوب در اون گیر کرد کل بدنم اومد اینور در او ...

🤕🤕🤕🤕 

مواظب خودت باش 

الان بهتری ؟دردت کم شد ؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

🤕🤕🤕🤕  مواظب خودت باش  الان بهتری ؟دردت کم شد ؟

اره ولی سخته رو ی پا راه رفتن اونم پاشنه