2777
2789
عنوان

لطفا بیاین ممنون میشم جواب بدین براتون صلوات میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 63 پست
سلام گلی اره منم دقیقا چیزی که بلدم همی مهلا گلی بد نده چیشده خواهری؟؟؟؟

عکسش گزاشتم

من به دنیا اومدم خوب باشم، مهربونی هدیه بدم❤هردعایی خواستی بگو برات میخونم❤😍هر سوره ای خواستی دریغ نکن بگو حتما بهم برات میخونم، خواستی اسمت بگو نماز شب اسمت مینویسم مهربون به جای اینکه هم ناراحت کنیم با هم مهربون باشیم تو هم برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)  یه دونه صلوات بفرست قشنگم. به امید روز های پر از مهربونی
@مامان،مهدیار    

عزیزم زیرش دارو زدن؟ 

اگه نه که یه دقیقه باز کن وضو بگیر دوباره ببند. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زیرش دارو زدن؟  اگه نه که یه دقیقه باز کن وضو بگیر دوباره ببند.

نه نزدن هیچی گفت اصلا باز نکن تا س روز 

من به دنیا اومدم خوب باشم، مهربونی هدیه بدم❤هردعایی خواستی بگو برات میخونم❤😍هر سوره ای خواستی دریغ نکن بگو حتما بهم برات میخونم، خواستی اسمت بگو نماز شب اسمت مینویسم مهربون به جای اینکه هم ناراحت کنیم با هم مهربون باشیم تو هم برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)  یه دونه صلوات بفرست قشنگم. به امید روز های پر از مهربونی
نمیشه باز کنم گفته تا سه روز دست نزن

من اگه بودم باز میکردم دوباره می بستم... اخه گچ نیست که دارو هم نداره انگار

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام یگانه جان...  خوبی خانم گل مامان بابا خوبن؟ اقای داماد خوبن؟  ان شاءالله خوشبخت بش ...

سلام فرزانه مهربونم😘😘😘😘شما خوبی خواهری؟؟

بخدا امروز شبنم برام ی کلیپ فرستاد نماز هدیه ب امام جواد خدا شاهده همش بیادت بودم نمیدونم چه سری سر خوندم دعای ۷ام صحیفه سجادیه ام همیشه اسمت جلو چشمم الهی که خدا دلت شاد بکن یعنی بخدا روزی که تاپیک مادر شدنت بزنی مطمئنم از ذوق بال در میارم

اقای داماد خوب شکر🙈🙈🙈🙈ترو خدا اگر فردا نماز حاجت خوندی من و عشقمم دعا کن😘😘😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺🌺

هیچی نمیشه باز کن وضو بگیر دوباره ببند... 

سلام فرزانه مهربونم😘😘😘😘شما خوبی خواهری؟؟ بخدا امروز شبنم برام ی کلیپ فرستاد نماز هدیه ب امام جو ...

اره اون نمازو منم میخونم... ان شاءالله همه حاجت روا میشیم... 

عزیزم باور کن منم به یادتم... دعا میکنم میگم خدایا هر کسی همسر نداره همسر صالح بهش بده... یگانه هم زودتر ازدواج کنه... اولین اسم برای ازدواجی ها شما رو میگم... 

عزیزم توروخدا دعا کن هر لحظه به دعات محتاجم...دعا کن به ارزوی دلم برسم... پسرم بیاد تو دلم با فضل خدا

چچجوری شد اخ دختر خوب؟؟؟😭😭😭😭😭پات پیچ خورد؟؟؟بنظرم دکتر میرفتی اتل میبستی یهتر بود اخ شکسته بند ...

چرا اتفاقا ...

دست منم پیچ خورد طفلک مادرم سقز گذاشت... 

عکس گرفتم هیچی نشون نداد... اما درد میکردا... 

اره اون نمازو منم میخونم... ان شاءالله همه حاجت روا میشیم...  عزیزم باور کن منم به یادتم... دع ...

الهی امین بخدا منم همیشه دعاگوتم اگر لایق باشم

دنیا دنیا ازت ممنونم

فرزانه جانم فقط امیدت بخدا باش

من ی عمه دارم که ۸بار ای وی اف کرد

برا شبنم تعریف کردم

پارسال دکترا جوابش کردن

منم بهش گفتم گور بابای هرچی دکتر کرده تو ته دلت از حضرت عباس بخواه ببین چجوری نگاه کن

بمن گفت باش من ک ناامیدم بلکه فرجی بشه نذر میکنم خدا بهم بواسطه ی اقا ی پسر بده اسمش بذارم ابوالفضل

خدای من شاهده الن ۱ماه نینیش توی بغلش پسر و اسمش شد ابوالفضل

گلی درست میشه خدا بزرگتر از خواسته ها و ارزوهای ماست😘😘😘😘الهی که زود زود زود برای توام بخواد مهربونم

چرا اتفاقا ... دست منم پیچ خورد طفلک مادرم سقز گذاشت...  عکس گرفتم هیچی نشون نداد... اما درد ...

متاسفانه خیلی از دکتر هامون بیسوادن

من خودم بخاطر ی درد ک تو دستم داشتم ۲ماه و نیم دستم تو گچ کردن اخرم رفتم پیش ی دکتر خوب گفت ن بابا هیچی نیست تاندونت کشیده شده اون دکتر نفهمیده😑😑😑😑

الهی امین بخدا منم همیشه دعاگوتم اگر لایق باشم دنیا دنیا ازت ممنونم فرزانه جانم فقط امیدت بخدا باش ...

ان شاءالله اقا جواب منم میدن... 

من که جز اولیاء الله کسی رو ندارم

@مامان،مهدیار    

اخه چیکار میکردی گلم که اینجوری شد 🥺🥺 

الآنم درد داری ؟ 

الهی بگردم 🤕

اگر امکان باز کردن باند هست که باید باز کنی و وضو بگیری 

اگر نه باید نیت جبیره کنی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙