بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به حساب پریودی باید ۱۰ هفته میبودم اما رشد تو ۶ هفته ۴ روز مونده بود اواخر لک قهوه ای داشتم که بیشتر شد و قرمز تهوع اصلا نداشتم رفتم سونو گفت خودش میفته که افتاد
کمرتون رو ببندید با قرص کمر کاچی بخورید قرص آهن هرچیزی ک مقوی باید بخورید کار سنگین ممنوع تاچهل روز
کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞
جگر گوسفندیم خوبه .روغن سیاهدانه ب رحم و پهلو ها بزنید حموم زیادی ممنوع رابطه تا دو هفته ممنوع بارداری بعد ۶ماه اقدام کنید چون سقط بدن ادم داغون میکنه
کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞
قرص کمر عطاریا بگید طرز استفادشم یا بزن گوگل یا ازخودشون بپرس قدیماهم میدونن .فعلا شال خالی ببند
اونقد محکم ک دردت بیاد راحت نباشی ن.سردیجاتم کم بخور مراقب باش عفونت نکنی کپسول چرک بخور