2777
2789
عنوان

کنکور

140 بازدید | 7 پست

با سلام خدمت همگی عزیزان

بنده دانش آموز پایه یازدهم تجربی هستم اما به خاطر دلایلی تصمیم دارم کنکور ریاضی بدم سال بعد کنکور دارم و گفتن که سال بعد تاثیر معدل ۶۰ درصده کسی میدونه منی که دیپلم تجربی میگیرم و کنکور ریاضی میدم تاثیر معدل برام چطور لحاظ میشه راستش هدفم از اینکه نمیخوام کنکور تجربی بدم یک اینکه سهمیه ندارم دوما من علاقه ای به زیست شناسی ندارم و به اصرار مدیر متوسطه اول اومدم تجربی و الان پشیمونم و سه من هدفم فرهنگیانه و تو ریاضی فک میکنم کارم آسون تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه می خوای فرهنگیان بخونی برو انسانی  ریاضی ها اره فرهنگیان اوردن ساده تر از تجربی هست به شرطی ...

سلام ریاضی به نظرم بهتر از انسانیه چون اگه بخوام کنکور انسانی بدم باید تمام درساشو از اول بخونم ولی ریاضی و تجربی ۹۰درصد درس ها مشترکه به خاطر همین میگم