2777
2789
عنوان

عکس سونو ان تی و تشخیص

112 بازدید | 16 پست

سلام ان تی دادم دوازده هفته اول پشتش ب ما بود هر چقد نگاه کرد گفت پاهاش جفته نمیبینم با اصرار زیاد من و استرسی ک داشتم گفت احتمال دختر میدم چون هیچ چیز نمیبینم ولی احتمال خیلی ضعیف بنظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فرق نداره فقط اینکه رفتم جنسیت بم بگه تو ذوقم خورد حس میکنم چون خواست راضیم کنه الکی گفت دختر

چون دختر بود خورد تو ذوقت؟

دکتر مگه علافه بخواد الکی بگه

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

چون دختر بود خورد تو ذوقت؟ دکتر مگه علافه بخواد الکی بگه

کلا نگفت جنسیت میگفت نمیزاره پاهاش جفته منم بلند نمیشدم از رو تخت دیدم گف هیچی نمیبینم احتمال پونزده الی بیس درصد میدم دختر چون چیزی ندیدم خب من اکتفا کنم ب بیست درصد الان بعدشم مگه کسی پسر خوشش بیاد مشکلیه همچیو الکی گنده نکنین من ک برام فرق نداره بچه اولمه ولی دختر پسر نداره

کلا نگفت جنسیت میگفت نمیزاره پاهاش جفته منم بلند نمیشدم از رو تخت دیدم گف هیچی نمیبینم احتمال پونزده ...

پسر حتی اگه پاهاش جفت باشه خایه هاش معلومه تو سونو 

کلا نگفت جنسیت میگفت نمیزاره پاهاش جفته منم بلند نمیشدم از رو تخت دیدم گف هیچی نمیبینم احتمال پونزده ...

نه مشکلی نیس اما اگر دختر هم بود ناشکری نکن و نخوره تو ذوقت 

بچه هدیه خداس

نه مشکلی نیس اما اگر دختر هم بود ناشکری نکن و نخوره تو ذوقت  بچه هدیه خداس

نه این چ حرفیه مگه قرار بوده پسر بده بخوره تو ذوقم بخاطر این خورد تو ذوقم درصد خوبی بهم نداد 

نه این چ حرفیه مگه قرار بوده پسر بده بخوره تو ذوقم بخاطر این خورد تو ذوقم درصد خوبی بهم نداد 

متوجه شدم

من خودم عاشق پسر بودم و رژیم پسر زایی و... تو سونو ان تی گفتن دختره انقد ذوق کردم نمیدونم چرا  غافلگیر شدم انگار

اما پسر بود شکر خدا

متوجه شدم من خودم عاشق پسر بودم و رژیم پسر زایی و... تو سونو ان تی گفتن دختره انقد ذوق کردم نمیدونم ...

خخخخخ عزیزم هر دوش ی جور عزیزه ب شما گفت دختره بعد پسر بود تو ذوقت نخورد من هی میترسم دل ببندم ب این بیست درصده برم بگه پسره پنچر بشم خخخخ

خخخخخ عزیزم هر دوش ی جور عزیزه ب شما گفت دختره بعد پسر بود تو ذوقت نخورد من هی میترسم دل ببندم ب این ...

نه اصلا چون دلخواه خودم بود تازه کادوام گرفتم از شوهرم  

بهم گفتن دختره اما نمیدونم چرا حسم میگف پسره هربار باهاش حرف میزدم میگفتم پسرم ناخوداگاه