2777
2789

تو رابطه سمی هستم که بهم حس افسردگی و تنهایی بیشتر داده

یعنی نشد من کاری کنم و اون نیاد دعوا کنه

توی دعوا هم همیشه خدا احساسیه همه چی روبهم ربط میده خیلی اوقات چرت و پرت میگه و حتی دعوا به نتیجه نمیرسه

هر وقت میگم بیا جدا شیم میشینه گریه زاری التماس که بمون همه جا بهم پیامک میده و فرصت میخواد ولی پیشرفت نمیکنه چون بقول خودش حرف هیچ کس روش تاثیر نداره

البتهیکمبهش حق میدم چون با توجه به کمبود ها و اخلاقش بهش احترام میذارم ومحبت میکنم ولی واقعا دیوونه شدم

تو رو خدا با هر کسی ازدواج نکنید با هر کسی تو رابطه نرید من واقعا ای این رابطه در بیارم تا ۳۰ سالگی با هیچ کس تو رابطه نمیرم بعد اون هم حسابی احتیاط میکنم که یوقت احساسی تصمیم نگیرم قشنگ بخاطر ۳ تا رابطه پیر شدم

گرچه از یسری نظرها تجربه خوبی بودن

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم  

البته این که خودم تو این رابطه ها میموندم بخاطر کمبودهای خودم هم بود

چون بشدت کمبود محبت خانواده دارم و نیاز داشتم بهم کسی مهربونی یا توجه کنه که متاسفانه آدم های بدی انتخاب کردم ولی خب بجاش یاد گرفتم توجه هیچ کس آنقدر ارزش نداره که بخواد پدرم در آد 

میدونم اگر کات کنم حس تنهاييم بیشتر میشه ولی خب تنهایی بهتر از همنشنی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره افسردس انگار یه چیزیشه ولی دوست داره ک گریه میکنه

آره مشکل روحی داره یکم 

و اره دوستم داره ولی خب واقعا درمان نمیتونه بشه چون اصلا قبول نداره که مشکلی داره