2777
2789

بچه ها من و خواهرم مجردی همیشه دعوا داشتیم  هیچموقه ام تقصیر من نبود خیلی اذیتم میکرد و اونموقه از سر نادونی همیشه میگفتم خدا یکی مث خودت نصیبت کنه هر روزتو سیا کنه😔 گذشت و گذشت هیلی باهم خوب شدیم من و آبجیم الان شوهرش خیییییییییلی اذیتش میکنه هر روزشو واقعا سیا کرده بخاطر بچش تحمل میکنه  دلم داره منفجر میشه عذاب وجدان داره خفم میکنه جونم برا بچش درمیره از اینکه تو همچین محیطی داره بزرگ میشه از اینکه خواهرم داره عذاب میکشه ... حال دل منو امشب سنگم اگه داشت هزار تکه میشد هرچی میگم خدایا گوه خوردم خدایا غلط کردم فایده نداره 😔😔😔😔 انقد گریه کردم امشب چشام داره اتیش میگیره باز امشب دعوا داشتن فقطم میاد ب من میگه میدونه ب کسی نمیگم از بس غصه هاشو ریختم تو دلم نزدیکه نصفه شبی سر ب کوه و بیابون بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم خودت رو اذیت نکن 

مشکلاتشون به خاطر شما نیست 

حالا شما از سر عصبانیت یه وقتی اون واکنش رو داشتی 

تا ابد که نباید خودت رو سرزنش کنی و خودت رو مسبب وضعیت زندگی خواهرت بدونی 

حالا مشکلاتشون جوری نیست که بشه حلشون کرد؟ 

ان شاءالله زندگیشون روز به روز بهتر بشه... 

🖇🧡... 
اگه فکر میکنی به حرف تو این بلا سرش اومده کاملا در اشتباهی عوض خودخوری براش دعا کن آرامش پیدا کنه

انقدی برا زندگی اونا دعا میکنم یه هزارمشو برا زندگی خودم نکردم

عزیزدلم خودت رو اذیت نکن  مشکلاتشون به خاطر شما نیست  حالا شما از سر عصبانیت یه وقتی اون ...

ولی نفرین تاثیر داره😔 شوهرش عصبیه یه ساعت بعدش ب گوه خوردن می افته ولی چ فایده هر شب جر و بحث و دعوا

انقدی برا زندگی اونا دعا میکنم یه هزارمشو برا زندگی خودم نکردم

حدا خیرت بده خوبیش به خودت برمیگرده مطمئن باش ...انقدرم نشین فکر کن و غصه بخور بابا دعوا نکنه کی دعوا کنه ...🙃

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
ولی نفرین تاثیر داره😔 شوهرش عصبیه یه ساعت بعدش ب گوه خوردن می افته ولی چ فایده هر شب جر و بحث و دعو ...

نه گلی مطمئن باش دلیلش نفرین های شما نیست 

باید بشینن با هم صحبت کنن، یه تصمیم درست بگیرن و اجراییش کنن، این به نفع هردوشونه... 

🖇🧡... 
نه گلی مطمئن باش دلیلش نفرین های شما نیست  باید بشینن با هم صحبت کنن، یه تصمیم درست بگیرن و اج ...

اخه تو این همه آدم این عوضی بابد قسمت خواهرم بشه؟

اخه تو این همه آدم این عوضی بابد قسمت خواهرم بشه؟

عزیزدلم من چندان به قسمت اعتقادی ندارم 

دیگه انتخاب خواهرت بوده 

همه هم توی زندگیشون مشکلات دارن عزیزم 

ان شاءالله که بهترینها براشون پیش بیاد گلی ... 

🖇🧡... 
عزیزدلم من چندان به قسمت اعتقادی ندارم  دیگه انتخاب خواهرت بوده  همه هم توی زندگیشون مشک ...

فداتشم ان شالله 

فکرشو بکن روز دختره اون عوضی زده دخترشو تنشو زخمی کرده اینم از کادوی روز دخترش😓 همش سه سالشه🥺