2777
2789
عنوان

@عسلمz تاپیک قفل بود نتونستم اونجا جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 25 پست

میدونید وقتی یه چیز نجس رو دارید آب میکشید، اگر قطرات آب ازش به اطراف بپاشه، اون قطره های آب نجس نیست؟ 

عزیزم این رو داخل تاپیک پربازدید گفتین درسته آیا؟

من گلاب به روتون پسرم رو که تو سرویس بهداشتی میشورم مدام بخاطر قطره ها که میپاشه پای خودمو هی آب میزنم 

آخر سر که شستمم بازم دست و پای خودمو با مایع میشورم

چون نماز میخونم میگم نجسه 

پس نیست؟

چیکار باید کرد؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

میدونید وقتی یه چیز نجس رو دارید آب میکشید، اگر قطرات آب ازش به اطراف بپاشه، اون قطره های آب نجس نیس ...

سلام، اگر با آب کر دارید میشورید، حالا یا خود بچه یا لباس بچه که نجس شده، اگر قطره های آب بهتون بپاشه، پاکه، مگر اینکه همراه اون آب، خود نجاست هم کنده بشه و روی لباستون بیفته که اون نجسه،،، با آب قلیل اما اون قطره آب نجسه، مگر اینکه شک داشته باشید قبلش با نجاست برخورد کرده باشه یا نه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونید وقتی یه چیز نجس رو دارید آب میکشید، اگر قطرات آب ازش به اطراف بپاشه، اون قطره های آب نجس نیس ...

اگر اینستا دارید این پیجو فالو کنید، احکام رو به زبون ساده میگه خیلی خوبه 

baham_yar

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
سلام، اگر با آب کر دارید میشورید، حالا یا خود بچه یا لباس بچه که نجس شده، اگر قطره های آب بهتون بپاش ...

لباس بچه و خودش که طبیعتا کثیف شده و باید پاک بشه .

اونهام فقط قطره های آبه هیچی به پام نمیخوره بجز اب تمیز

ولی خودم وسواس دارم البته نه شدید 

فقط دلم برنمیداره همش آبرمیزنم به پام در طول شستشو..

ولی از این ب بعد حساسیتمو کم میکنم همون اخرش یه آب به پام میزنم

ممنونم ازتون  

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اگر اینستا دارید این پیجو فالو کنید، احکام رو به زبون ساده میگه خیلی خوبه  baham_yar

عزیزم اینستا ندارم..

یه سوال خیلی مهم دارم خیلی برام جوابش مهمه 

اگر بتونید کمک کنید ممنونتون میشم اگر هم که نه راضی به زحمت نیستم 

من روزه گرفتم نزدیک اذان (چند دقیقه مونده یود اذان بگن) ترشح دیدم (لکه نه ) که دارم پریود میشم

ایا بنظرتون اون روز روزم قبوله؟

چون ندر داشتم برام مهمه میخوام بدونم اگر قبول نیست دوباره بگیرم

عزیزم اینستا ندارم.. یه سوال خیلی مهم دارم خیلی برام جوابش مهمه  اگر بتونید کمک کنید ممنونتون ...

بعدش پریود شدین؟ ترشح چه رنگی بود؟ 

ترشک به قرمزی میزد ولی در حد ترشح بود اصلا لکه خونی نبود.شرمنده راحت توضیح دادم.. میبخشید

ترشح به قرمزی میزد ولی در حد ترشح بود اصلا لکه خونی نبود.شرمنده راحت توضیح دادم.. میبخشید

پیام بالا اشتباه تایپی داشت نتونستم ویرایش کنم عزیزم