2777
2789
عنوان

تعطیلات میخواین چیکار کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 50 پست

عاقا چطوره که مردم میگن گرونیه ولی تعطیلات که میشه همه  میرن مسافرت ؟🙄 🤔

خوب مسافرتم هزینه میخواد دیگه 🤔

مهمونی میری میبنی هر دفعه یه لباس میپوشن 

خونه هاشونو ببینی شیکو  مرتبه و  اکثره وسایل خونه شون به روزه 

جدیدترین گوشیها دستشونه

بچه هاشون از ۱۹ سالگیه به بعد ماشین زیره پاشونه 

هر فصل لباس نو میخرن 

پس چه جوریاس که میگن گرونیه ؟؟؟

دوستان نریزید سرم واقعا اطرافم خیلیا رو دیدم که مینالن ولی  زندگیاشون .............

فارسی کیلی کوب حرف زد شما من نتونست 

سالامات باشی

فارسی را دوست

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاقا چطوره که مردم میگن گرونیه ولی تعطیلات که میشه همه  میرن مسافرت ؟🙄 🤔 خوب مسافرتم هزینه م ...

ببین داستان اینه که گرونی از نظر هرکس یه جوره

یکی میگه گرونیه چون نمیتونه گوشت و مرغ بخره یکی میگه گرونیه چون نمیتونه ماشین دو مدل بالاتر بخره یا نمیتونه مثل سالای قبل سفر خارجی بره.

جفتشونم راست میگن تحت فشارن

عاقا چطوره که مردم میگن گرونیه ولی تعطیلات که میشه همه  میرن مسافرت ؟🙄 🤔 خوب مسافرتم هزینه م ...

امروز بچم دلمو به درد اورد دوستم عکس از نوزادش گذاشت پسر ۴ سالم اصلا نی نی رو ندید گفت کاش ماهم ازاین فرشا بخریم گفتم فرش خودمون که قشنگ تره گفت نه ازما زشته ...دوستم هرسال عوض نیکنه اخرم ناله میکنه ...من چندین ساله همونو دهرم اخرم شاکرم