2777
2789
چندبارگفته زن من میشی معلومه پسره خانواده داریه واینکه دوستم هم خیلی خوشش اومده دوستم دختره پاکیه حا ...

۴ سال بمونه ب پاش واسه آدمی ک دو روزه میشناسه ش؟!نه

اصلا الان دورا شناخت وقت این حرفها نیست

احساساتو قاطی کنه حالا حالا ها نمیتونه خودشو بکشه بیرون سنشم کمه تحت تاثیر احساسات قرار میگیره همدیگرو هم ندیدن اخه ...بگو جدیش نگیره داره دروغ میگه...

ندیدو نشناخته قول ازد اج!!!!

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ سال بمونه ب پاش واسه آدمی ک دو روزه میشناسه ش؟!نه اصلا الان دورا شناخت وقت این حرفها نیست احساسا ...

یعنی من‌ چتاشونو خوندم خوب از حرف زدن پسره معلومه خوبه نه گفته رل بزنیم نه حرف چیز بهش زده هیچی یعنی جفتشون دیونن نصف چت باخندس اخلاقاشون کپی ولی اینم هست

نه گلم بخون پسره میگه میاد خاستگاریش حتا وقتی میگه برم میگه برو کمک مادر زن جان میگه میاد شهر ما چون ...

خیلی حرفها میتونه بگه ولی مهم عمله حرفو همه بلدن بزنن

ب دوستت بگو زود واسه این حرفها دو ماه بشناسش منطقی صحبت کنید ‌...ب نظرم داره تند میره!

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
عزیزم پسر دنبال سو استفادس بعضیا متاسفانه حتی بصورت مجازی سو استفادا می کنن و نیازشونو برطرف

گلم آخه هیچ حرف بدی نگفته باورت میشه پسری باشه حرف بی ربط نزنه بدون اجازه دوستم حرف بدی نزدن همش یا می‌خندن مسخره بازی یا حرف معمولی یا حرف ازدواج که امروز قاطع میگفت

گلم آخه هیچ حرف بدی نگفته باورت میشه پسری باشه حرف بی ربط نزنه بدون اجازه دوستم حرف بدی نزدن همش یا ...

ببین اوایل برای جلب اعتماد بعد اینکه چطور ندیده نشناخته عاشق هم شدن علاقمند یکم عجیبه

مشخص دنبال چیه

برای ثروتمند شدن ، اول باید ذهنیت ثروتمند بودن داشت.
خیلی حرفها میتونه بگه ولی مهم عمله حرفو همه بلدن بزنن ب دوستت بگو زود واسه این حرفها دو ماه بشناسش ...

جفتشون حولا یعنی آنقدر تند تند چت میکنن خودشون هنگ میکنن راستش من اینجا میگم پسره خوبیه دوستم خدایی خيلي پاکه نه اهل دوست پسر هیچی تواین سایته میره خیلی حرفای بی ربط میگن ولی اون مسدد میکنه تنده یکم چون دور پسرارا خط کشیده از من یاد گرفته یه پسره میخواست باهاش رل بزنه زارت ول کرد بعدم خانوادش این دوستی اینا را قبول ندارن

باورت میشه پسره تو کار... حتا حرفشم بدون اجازه دوستم نرفتخ

گلم ببین اینجور پسرا مخصووصاا تو شهرهای بزرگ مثل تهراان

خیلی زبون باز هستن خیییلللی اصن یجوری میگن خودشونم دروغاشون باورشون میشه

یه پسر۲۷ساله چرا باید بعد س هفته با ی دختربچههه۱۷ساله قرار ازدواج بذاره؟؟؟مگه ازدواج الکیه ملت بعد۱۰سال زندگی مشترک میفهمن ب درد هم نمیخورن این با۳هفته فهمیدع؟

ببین چنین پسری یا هدفش سواستفاده از دوستته یا از لحاظ عاطفی و روانی سالم نیس

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ببین اوایل برای جلب اعتماد بعد اینکه چطور ندیده نشناخته عاشق هم شدن علاقمند یکم عجیبه مشخص دنبال چی ...

آره مشکوکه ولی یه چیز خیلی جالبش اخلاقاشونه یعنی دوست من بیرون جدی توجمع لوس مسخره پسره هم همینه اینجوری که چهره‌ای همو گفتن پسره خوشگله می‌دونی لعنتی نمیتونم ایراد بگیرم پسر هیچ حرف بدیم بهش نزده

آره مشکوکه ولی یه چیز خیلی جالبش اخلاقاشونه یعنی دوست من بیرون جدی توجمع لوس مسخره پسره هم همینه این ...

عزیزم از رو عکس ک نمیشخ خوشگلی زشتی کسی قضاوت کرد هزار جور افکت و ... بعدشم قیافه واقعی با عکس یکی نیست، منم همسن دوستتون بودم زود خام میشدم

برای ثروتمند شدن ، اول باید ذهنیت ثروتمند بودن داشت.
نمیدونم واقعا منم گیجم بی تجربه

اسی بخدا ما با ی آدمایی اشنا شدیم بهشون اعتماد داشتیم روشون حساب کرده بودیم

تاازه بعد چندسااال شخصیت واقعی و مشکلاتشونو شناختیم چون یسری چیزا فقط با گذشت زمان ثابت میشه

ی پسر۲۷ساله قططععا این چیزا رو میدونه پس داره دروغ میگه ک قول ازدواج میده

یاهم نمیدونه ک یعنی سالم نیس تو این سن ندیده نشناخته قول ازدواج میده

درهرصورت ب دوستت بگو بیخیالش شه این پسره سنش هم بالاس خییلی میتونه لاشی باشه دوستتم بی تجربه

داغون میشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
جفتشون حولا یعنی آنقدر تند تند چت میکنن خودشون هنگ میکنن راستش من اینجا میگم پسره خوبیه دوستم خدایی ...

الان ک افتاده تو دام!!

اخه دو روزه حرف میزنن نه شناختی حتی همو ندیدن قول از واج دادن مطمئنی ۱۷ سالشه ...آدم اطرافیان خودشو سالها نمیتونه بشناسه بعد اون میگه پسر خوبیه!!!

بگو خودشو بدبخت نکه چشماشو باز کنه درست انتخاب کنه

عزیزم از رو عکس ک نمیشخ خوشگلی زشتی کسی قضاوت کرد هزار جور افکت و ... بعدشم قیافه واقعی با عکس یکی ن ...

خاهر عکسم ندادن قیافه همو گفتن بیانی یعنی نه شماره نه هیچی تو سایته فقط دوستم میگه همه پسرای اینجا تو فکر رابطه بودن ولی این اصلا یعنی فقط میخوام چتاشونو بخونی غش میری از خنده😂جفتی دیونن تازه هم میگن دیونع حالا به نظرتون چی بگم به دوستم