2777
2789
عنوان

باز تب کرده دخترم چیکار کنم خدایا

109 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها توی این ماه3باره مریض شده ی بار اسهال دوباره تب و سرفه باز امشب دوباره تب کرد دکتر واسش چرک خشک کن نوشته بود گفت حداقل 8روز باید بخوره من 5روز دادم یعنی میگین از اونه که دارو شو قطع کردم اینجوری شد باز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ روز برای زمانی که یکبار به حالت نرمال مریض شده تینجور که میگی بچت عفونتش کامل خارج نشده کاش داروشو ...

دکتر برایش فاراموکس نوشته هر 12ساعت3ونیم سی سی مشهد 8ساعتیش کنم

اموکسی کلاو بده بهش عفونت کامل رفع میشه...

اصلا داروخونه ها آنتی بیوتیک ندارن من امروز از 10تا داروخونه پرسیدم ی دارو خونه آموکسی سلین 200داشت خریدم

تازه یه چیز یادم اومد منم بچم پارسال مریض شد میگفتن کروناست ۵ روز انتی بیوتیک خورد بعدش دوباره عود کرد دوباره باز براش ۵ روز انتی بیوتیک نوشتن خوب شد یعنی ده روز انتی بیوتیک خورد تا اوکی بشه

نه اینو نمیگم میخواستم بگم بعضی اوقات باید تز نرمال رد بشیم یعنی بیشتر از ۵ روز انتی بیوتیک بدیم

اها تبش الان زیاد شد مادر بزرگم گفت بهش گل بنفشه دم کن بده دادم تبشو آورد پایین می‌دونی چی شد رفتم خونه مامانم شربتش تو یخچال بود آموکسی سلین 250دکتر نوشته بود واسش بعد داداشم انداخت شکست هرچی داروخونه رفتم پیدا نکردم میگفتن هیچ نو چرک خشک کن نداریم اباز امروز رفتم از تو شهر 200شو به زور پیدا کردم خدا لعنتشون کنه که دارو هم در اختیار مردم نمیزارن

نه اینو نمیگم میخواستم بگم بعضی اوقات باید تز نرمال رد بشیم یعنی بیشتر از ۵ روز انتی بیوتیک بدیم

الان دکتره گفت باید 12ساعته بدی اونو 250بود 8ساعته میدادم