2777
2789
عنوان

جرات برای طلاق

380 بازدید | 38 پست

خانومایی که جدا شدین چی شد که طلاق گرفتین و چجوری این جرات رو پیدا کردین 

من هم میخوام جداشم ولی هم ترس دارم هم دودلم خیلی سختمه

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری؟ مشگلتون سر چیه؟ بستگی به مشگل دارع

بچه ندارم تو تاپیک قبلی کلا توضیح دادم مشکلاتمو اما الان شوهرم اخلاقش خیلی خوب شده ولی یه هفته هس خوب شده و میدونم موقت هست 

سخت بود واقعا...ولی آدما گاهی وقتا مجبور به خیلی کارا میشن  مخصوصا که در حق من خیلی ظلم شد

مشکلتون چی بود چی شد که محکم شدین برای طلاق

اگه همه راه ها رو رفتی و به اندازه کافی صبر کردی برای همه ی روشا جداشو  در غیر اینصورت نه  ...

خیلی صبرکردم از روز اول زندگی مشکل دارم تا حتی دیشب سر چیزای الکی همسرم جوشیه

مشکلتون چی بود چی شد که محکم شدین برای طلاق

قضیه اش خیلی مفصل و طولانیه 

اخلاقمون بهم نمی خورد خانوادش اذیتم می کردن خانواده خودمم چون مخالف ازدواجم بودن اوناهم آزارم میدادن و زندگیمو بهم میزدن 

بچه دار هم نمیشدم 

به خاطر اختلاف علایق خیلی جر و بحث داشتیم دیگه وقتی دیدم یسری حرمتا از بین رفته حتی اون زندگی میخواست درست هم بشه دیگه من نمی خواستمش چون از چشمم افتاده بود...

یه دلیلشم این بود که نخواستم اونو از حق پدر شدن محروم بکنم آخه بچه خیلی دوست داشت...

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
مشکلم اخلاق بده شوهرمه مشکلم دخالتای پدرمادرشن کلا ازشوهرم نفرت دارم آره پدرمادرم پشتمن ولی آبرومو چ ...

خوش بحالت چن سالته بچه داری؟