2777
2789
عنوان

خال مادرزادی که قهوه ای

824 بازدید | 11 پست

مادرا دارم از استرس و نگرانی جون میدم بیاید و بهم راهنمایی بدید کیا بچه سون مثل بچه من از موقع تولد خال مادرزادی داشت که قد عدس و قهوه ای باشه دارم میمیرم نگرانم دکتر کودکان بردم گف چیزی نیست بعد بعد دو سال الان امروز تو حموم دیدم یه خال دیگه قد نقطه تو طرف دیگه شکمش هست دیگه اونو دیدم دارم میمیرم میترسم بیشتر سه چه غلطی کنم میترسم دکتر ببرم برداره میگند نبر 

آیا خال داشتن چیز عجیبیست؟؟؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من خال سفید داره رو بدنش

نوزاد بود بردم دکتر گفت خاله که بعدا متوجه شدم عموش هم دقیقا عین همون خالو داره

ولی اینکه میگی یکی دیگه درآورده اگه خیلی بزرگه دوباره ببر دکتر پوست

خال ترس و نگرانی داره؟😐😐😐😐😐😐😐 دختر من رو کمرش یه خال بزرگ قهوه ای داشت هنوزم هست چیز خاصی هم ...

پس چرا من لعنتی آنقدر میترسم آخه واقعا بچه شمام داشت از اول ؟

پسر من خال سفید داره رو بدنش نوزاد بود بردم دکتر گفت خاله که بعدا متوجه شدم عموش هم دقیقا عین همون ...

نه اون یکی که درآورده یه نقطه هم نمیشه اصلا ولی اولی که مادرزادی بود قد عدس

نه اون یکی که درآورده یه نقطه هم نمیشه اصلا ولی اولی که مادرزادی بود قد عدس

پسر منم به جز خال سفیدش هیچ خالی نداشت 

ولی ۴ سالش شد یه خال رو انگشتش و یه خال رو چونه اش درآورد

فک نکنم جای نگرانی باشه عزیزم

پسر منم به جز خال سفیدش هیچ خالی نداشت  ولی ۴ سالش شد یه خال رو انگشتش و یه خال رو چونه اش درآ ...

به دکتر کودکان که بردم گف چیزی نیست ولی امروز دیدم یه نقطه هم کمرش زده نگران شدم

به دکتر کودکان که بردم گف چیزی نیست ولی امروز دیدم یه نقطه هم کمرش زده نگران شدم

عزیزدلم که اینقدر دل مهربونت نازکه خال ترس نداره که و بمروز یا محو میشه روی بدن با بزرگ شدنش یا اگر بمونه هم هیج پوستی بدون خال نمیشهو قشنگی پوت به نطرم همین خال هاست

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!