مادرا دارم از استرس و نگرانی جون میدم بیاید و بهم راهنمایی بدید کیا بچه سون مثل بچه من از موقع تولد خال مادرزادی داشت که قد عدس و قهوه ای باشه دارم میمیرم نگرانم دکتر کودکان بردم گف چیزی نیست بعد بعد دو سال الان امروز تو حموم دیدم یه خال دیگه قد نقطه تو طرف دیگه شکمش هست دیگه اونو دیدم دارم میمیرم میترسم بیشتر سه چه غلطی کنم میترسم دکتر ببرم برداره میگند نبر
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر منم پشت سرش داره.از نوزادیش داشت الان ۴ سالشه منم تازه الان نگران شدم در موردش. دکتر هم بردم گفت مشکلی نداره ولی من دلم آروم نمیشه. لطفا درخواست دوستیم رو قبول کن.
به دکتر کودکان که بردم گف چیزی نیست ولی امروز دیدم یه نقطه هم کمرش زده نگران شدم
عزیزدلم که اینقدر دل مهربونت نازکه خال ترس نداره که و بمروز یا محو میشه روی بدن با بزرگ شدنش یا اگر بمونه هم هیج پوستی بدون خال نمیشهو قشنگی پوت به نطرم همین خال هاست
یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!