2777
2789

سلام. خونوما یه راهکاری به من بگید که به این چیزای بی خود فکر نکنم. راستش تایپک قبلیمو بخونید میفمید مشکلم چیه. من و نامزدم اوایل عقد هرمز بحث داشتیم ینی‌اون خیلی گیر میداد دعوا میشد سر هرچیزی حساس بود ولی اینم بگم ک  منم یکم زور میگفتم و تو بحثا کوتاه نمیومدم و این که ما باهم دوست بودیم و شوهرم از رابطه قبلی ممن خبر داشت و گیر میداد ک چرا باهاش بودی من فک میکردم بهونشه و میخاد طلاقم بده بعد یه مدت دیدم سرد رفتار می‌کنه... تا این که یه روز تو گوشیش دیدم سرچ کرده پشیمانی قبل از ازدواج یاد این که میفتم آتیش  میگیرم از یه طرف میگم شاید منو دیگه دوس نداشته  حتما خوشگل نیسم ولی بازم میگم اون یک سال برای من میمرد مگ میشه تو این یک سال نفهمیده باشه من خوبم یا بد بعدشم خودش میگه بخاطر کارات و این که غروری برام نزاشته بودی اینارو سرچ کردم می‌گفت اعصابم خورد بوده دوس داشنم با یکی. درد. دل کنم اما غرورم نمیزاشته ‌‌‌‌‌ و این که تو خیلی خوشگل و دوس داشتنی هستی امامن همش میترسم دروغ بگه و منو دیگ دوس نداشته باشه. نظر شما چیه حقو به کی میدین . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم اینه که شاید اینقدر غرور داشتی که طرفت خسته شده

نمیدونم.... وقتی اینو فهمیدم گفتم میرم طلاقمو میگیرم اومد دنبالم که من بدون تو میمیرم و مگ میزاری جایی بریو... شاید چون سنت کمه اینارو نمیدونستی ولی همش پیش خودم میگم اگ پشیمون بوده چرا بهم نگفته چرا طلاقمو نداده چرا همینطوری باهام زندگی میکرد

حالا هر چی باشه..  نمیخواید دوتاتون یکم آروم شید بس کنید این تشویش های ذهنی رو...  یکم ر ...

عزیزم اگ بدونم دوسم داره جونمم براش میدم البته واقعا رافتارش نشون میده ک  دوسم داره ولی از وقتی اینو دیدم همش میاد تو ذهنم بهم میریزم

عزیزم اگ بدونم دوسم داره جونمم براش میدم البته واقعا رافتارش نشون میده ک  دوسم داره ولی از وقتی ...

تو فک چنین چیزی نبوده

اصلا بوده یه حس موقت بوده بجاش اونقدر قبلش باهم صمیمی و مهربون بودین دلیل کافی نیست برات که چقد دوست داشتنی بودی براش؟ 

بنظرم زیاد کل کل کردی و از ازدواجش پشیمون شده  و از ایندش ترسیده .برا همین 

دلیل دیگه ای نمیبینم

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

برای همه پیش میاد 

کاملا نرمال که در طول زندگی یا عقد یا دوستی مواقعی مسائلی پیش بیاد آدم حسش تغییر کنه یا نسبت به تصمیمش دو دل بشه 

این نشونه آدم سالم هست 

و نکته مهم اینجا اینه حسش بررسی کرده و باز دوباره مونده تو رابطه با شما ینی هر مشکلی بوده علاقه مندی به شما در رتبه بالاتر بوده و باعث شده ترک نکنه، پس خوشحال باش وسعی کن قدر زندگیتو بدونی با بحث های بیخود روزگار تلخ نکنید چون زندگی کوتاه ست 

تیندش؟

ایندش

اشتباه  تایپی بود درست کردم

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش