2777
2789

سلام به کاربرای محترم و خوبه نینی سایت

شما برای از بین بردنه مورچه راهه حلی دارین؟اسپری و پودر فایده نداشتن هی باز میان چیزی نیست که بشه ریخت تو درزو لونه هاشون کلا نیان؟برا ما تو حمومم حتی هستن!

با اینکه میمیرن (چون آبو اینا هست)بازم میان😧😐نمیدونم واقعا چرا

راهکاری سراغ دارین؟

ممنون میشم پیشنهادتونو بگین💨😧🙏

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما ازین دستگاه ها خریدیم اولش ک پرررر بودن

یعنی ی شب رو زمین دراز کشیدم بدنمو تیکه تیکه کردن 

بعد من تو مسیرشون هم دارچین میریختم

سم هم زدم

همه اینا انجام دادم الان نداریم دیگه خداروشکر

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜

میاااااازار موری که دانه کش است 

که جان داردو جان شیرین خوش است 

(و مورچه های اتاقش را به اشد مجازات میرساند😐)

درسته که توییو یه کیبورد موبایل!!  ولی دلیل نمیشه هرچیز بی اساسیو تایپ کنی که عزیز من !

والله خواهر من بالدار میگی دارم مورچه قرمز دارم کله گنده دارم بوگندو دارم از هر نوع مورچه ک بگی تو اتاق من پیدا میشه تموم راهارو هم رفتم فایده نداره ولشون کردم ب امون خدا چند قومیت دور هم جمع شدن دارن کیف میکنن

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍

میری عطاری،میگی قلم مورچه کش میخوام دقیقا مث گچ تابلو مدرسه هست که قبلا رو تخته سیاه باهاش مینوشتیم

بعد رو درزا و کنار دیوار و حموم و خلاصه هرجایی با این گچ میکشی

واز شر مورچه برا همیشه خلاص میشی

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

والله خواهر من بالدار میگی دارم مورچه قرمز دارم کله گنده دارم بوگندو دارم از هر نوع مورچه ک بگی تو ا ...

آخ اخ منم بوگندو دارمممم😭😭😭😂😂

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
میری عطاری،میگی قلم مورچه کش میخوام دقیقا مث گچ تابلو مدرسه هست که قبلا رو تخته سیاه باهاش مینوشتیم ...

واقعا ممنون🌻🌻🌻

باید لونه اشونو پیدا کنی یه اسپری بگیر خونتو کامل اسپری کن اسپریو قشنگ تموم کن بعد برید بیرون برا چن ...

ابا اسپرس میمیرنا ولی تموم نمیشن لامصبا

آخ اخ منم بوگندو دارمممم😭😭😭😂😂

😂😂😂دیشب از بس بهم فشار اورده بودن قسمشون میدادم ک برن میگفتم اگه شما نمیرید من میرم شوهرم چپ چپ نگام میکرد میگفت مورچه ب اون کوچیکی ادمی ب این گندگی رو دیونه کرده

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
ازاینا ک به برق میزنن قرص داره هسمشو یادم رف من ازاینا استفاده کردم ج داد

واسه کل خونه باید چنتا بزنم یا یه دونه بسه؟

واقعا ممنون🌻🌻🌻

حتماااا بگیر

من کلافه شده بودم از دستشون

دیگه راحت شدم رفتم کنار دیوارها تا فقط جنازه افتاده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ما ازین دستگاه ها خریدیم اولش ک پرررر بودن یعنی ی شب رو زمین دراز کشیدم بدنمو تیکه تیکه کردن  ...

ایندفعه دارچینم میزنم دیگه اگه بیان خیلی رو دارن😅😂😂