دل_رحم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 عنوان دختر دارا فردا چی بخریم برا دخترامون 176 بازدید | 16 پست من پارسال براش کیک و اسباب بازی خریدم حالا امروز اومده میگه برام کیک میگیری آخه امسال دستمون خیلی خالیه ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد 1401/03/10 | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 نمیتونی خودت خونه کیک درست کنی تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 یا میتونی با هم دیگه کیک درست کنید بهش خیلی خوش میگذره تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
دل_رحم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 نمیتونی خودت خونه کیک درست کنی کیک خونگی دوست نداره اخه ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
zardokht2002 عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 545 خودت درست کن چن سالشه اگه بزرگه با کمک خودش درس کن کلی بهش خوش میگذره اصلا نذار حس کنه این موقعیتو زیستن داشتن چشم هایی بر سر انگشتان است 😇💫⭐
ویانا۲۶ عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 11232 خودت درست کن . یا مینی کیک بگیر . در کنارش تل یا کش رنگی بگیر . 🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه خداجونم شکرت 😘
دل_رحم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 خودت درست کن چن سالشه اگه بزرگه با کمک خودش درس کن کلی بهش خوش میگذره اصلا نذار حس کنه این موقعیتو ۶سالو نمیشه ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
خدایامرسی عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 20348 عزیرمخودت میگی چی بخریم ،دیگه از کیک کم هزینه تد چیزی نمیشه خودش م که دوست داره ،یه کیک ندازه ی کف دست براش بگیر عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
دل_رحم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 خودت درست کن . یا مینی کیک بگیر . در کنارش تل یا کش رنگی بگیر . کیک خونگی دوست نداره اخه ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
دل_رحم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 عزیرمخودت میگی چی بخریم ،دیگه از کیک کم هزینه تد چیزی نمیشه خودش م که دوست داره ،یه کیک ندازه ی کف ... باشه عزیزم مررررررسی ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
ویانا۲۶ عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 11232 پ مینی کیک بگیر . بعضی کیکا گردو و موز ندارن ارزونتر هستن . البته من مور نمیتونم بخورم دنبال کیو بدون موز بودم قنادی گفت اینا چون موز و گردو ندارن ارزونترن بجاش شکلات چیسی دارن 🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه خداجونم شکرت 😘
ahoتیزپا عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 3528 من این درست میکنم براششاید کتاب داستان و لاک هم میخرم براش یا ماژیک وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭
دل_رحم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 من این درست میکنم براش شاید کتاب داستان و لاک هم میخرم براش یا ماژیک چقدر زیبا آخه من از این هنرا ندارم ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
جانان2020 عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 6426 من براش سینک اسباب بازی و ظرف خاله بازی کادو خریدم اما چون دو روز دیگه تولدشه میخوام یدفعه همون موقع تولدش بهش بدم، برای روز دختر ماژیک خربده بودم که دیروز خودش تو کمد پیداشون کرد
دل_رحم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 من براش سینک اسباب بازی و ظرف خاله بازی کادو خریدم اما چون دو روز دیگه تولدشه میخوام یدفعه همون موقع ... الهی عزیزمدختر من رنگ انگشتی دوس داره چه قیمتیه ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد