2777
2789

من پارسال براش کیک و اسباب بازی خریدم حالا امروز اومده میگه برام کیک میگیری آخه  امسال دستمون خیلی خالیه

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی خودت خونه کیک درست کنی

کیک خونگی دوست نداره اخه

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
خودت درست کن چن سالشه اگه بزرگه با کمک خودش درس کن کلی بهش خوش میگذره اصلا نذار حس کنه این موقعیتو

۶سالو نمیشه 

خودت درست کن . یا مینی کیک بگیر . در کنارش تل یا کش رنگی بگیر .

کیک خونگی دوست نداره اخه

عزیرم‌خودت میگی چی بخریم ،دیگه از کیک کم هزینه تد چیزی نمیشه خودش م که دوست داره ،یه کیک ندازه ی کف ...

باشه عزیزم مررررررسی

پ مینی کیک بگیر . بعضی کیکا گردو و موز ندارن ارزونتر هستن . 

البته من مور نمیتونم بخورم دنبال کیو بدون موز بودم قنادی گفت اینا چون موز و گردو ندارن ارزونترن بجاش شکلات چیسی دارن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

من این درست میکنم براش

شاید کتاب داستان و لاک هم میخرم براش یا ماژیک

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

من این درست میکنم براش شاید کتاب داستان و لاک هم میخرم براش یا ماژیک

چقدر زیبا آخه من از این هنرا ندارم

من براش سینک اسباب بازی و ظرف خاله بازی کادو خریدم اما چون دو روز دیگه تولدشه میخوام یدفعه همون موقع تولدش بهش بدم، برای روز دختر ماژیک خربده بودم که دیروز خودش تو کمد پیداشون کرد

من براش سینک اسباب بازی و ظرف خاله بازی کادو خریدم اما چون دو روز دیگه تولدشه میخوام یدفعه همون موقع ...

الهی عزیزم

دختر من رنگ انگشتی دوس داره چه قیمتیه